Početna Vijesti NA SKUP IH POZVAO SVEŠTENIK/ Srbi sinoć održali protest u Srebrenici nakon...

NA SKUP IH POZVAO SVEŠTENIK/ Srbi sinoć održali protest u Srebrenici nakon hapšenja zbog pucnjave kroz Potočare

Kako je navedeno na društvenim mražama organizator okupljanja je tamošnji sveštenik Aleksandar Mlađenović koji je kazao da su uhapšeni Goran Aleksić i Nikola Grujičić

U Srebrenici je sinoć održan protest građana na poziv srebreničkog sveštenika i to nakon što su u Srebrenici uhapšena dvojica muškaraca zbog postoјanja osnova sumnje da su počinila krivično dјelo izazivanje opće opasnosti jer je Iz kolone vozila pod pratnjom MUP-a RS-a pucano dok je ona prolazila kroz Potočare, javlja N1.

PROČITAJTE JOŠ:

SVI OVO DRŽIMO ISPOD KREVETA A TO ZRAČI KAO RENDGEN! Doktor otkriva kako to razara zdravlje dok spavate!

Kako je navedeno na društvenim mražama organizator okupljanja je tamošnji sveštenik Aleksandar Mlađenović koji je kazao da su uhapšeni Goran Aleksić i Nikola Grujičić.

– Došli smo da uložimo jedan javni protest da kažemo da želimo u miru i slobodi slavimo naše praznike. Niko nikoga nije dirao. Svi sa svojim komšijama proslavljaju ovaj najradosniji srpski praznik – rekao je Mlađenović.

Na okupljanju se pojavio i tamošnji načelnik Mladen Grujičić.

PROČITAJTE JOŠ:

Video Edite Aradinović postao viralni hit na internetu: Bivši joj poslao cvijeće, evo šta je ona uradila

– Mi nismo došli da napadamo policiju već da izrazimo nezadovoljstvo dvostrukom aršinima tužioca koji osudi srbe kao da samo ovdje Srbi postoje – naveo je on.

Podsjećamo, na snimcima videonadzora sa jedne od kuća uhvaćen je trenutak prolaska kolone vozila okićenih zastavama RS-a i Srbije, kao i trenutak pucnja iz plavog kombija.

Ranije su zabilježene provokacije i u Vlasenici.

(DEPO PORTAL/mm)