Početna Showbiz “NIKAD NISAM BILA SPONZORUŠA” Emina Jahović otkrila detalje iz propalog braka s...

“NIKAD NISAM BILA SPONZORUŠA” Emina Jahović otkrila detalje iz propalog braka s Mustafom: Od muža sam krila kese iz šopinga…

Emina Jahović, koja se razvela od turske zvezde Mustafe Sandala s kojim ima dvoje dece, kaže da nikad nije sponzoruša i da joj muškarac nikad nije bio potreban da bi joj pružio materijalnu podršku.

– Jako mi smetaju naslovi u medijima u stilu “Emina Jahović našla milijardera”, a i oni “Emina sad nije sa milionerom”. Uvek sam zarađivala i nikad mi nije bio potreban muškarac da mi nešto da, već da se osećam sa njim sigurno u emotivnom, a ne u materijalnom smislu – rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ:

Cura koja vedri i oblači u CD-u: Ova novinarka je supruga Senada Hadžifezovića

Emina kaže da se nikad nije našla u situaciji da zarađuje manje od svog emotivnog partnera.

– Mustafa je zarađivao više, ali smo mnoge kampanje pa i druge stvari veoma često radili zajedno – ispričala je Emina u emisiji na TV K1.

Razliku u zaradi Emina objašnjava i činjenicom da je Turska daleko veće muzičko tržište od Srbije.

– Da sam rođena u Americi, možda bi situacija bila potpuno različita, ali nisam – rekla je Emina i dodala da su njen bivši muž i ona odlazili u šoping samo tri puta godišnje i da je destinacija uvek bila Italija.

– Uvek smo se razdvajali, jer mi je u kupovini samo smetao. Nije imao strpljenja, a ni volje da razgleda sa mnom, uvek mi je izgledalo da žuri – objasnila je pevačica.

Emina kaže da je njenom sad već bivšem mužu Mustafi i njoj više odgovaralo da se dogovore kad i gde će se naći na ručku, a do tada idu u šoping svako za sebe.

– “Najpraktičnija mi je opcija da kupim nešto, donesem kući i isprobam, pa ako nije dobro, može da se vrati. Mnogo puta mi se dešavalo i da kupujem pa sakrijem kese kad uđem u kuću i posle rasporedim stvari – ispričala je pevačica.

kurir.rs