Početna Zanimljivosti Cura koja vedri i oblači u CD-u: Ova novinarka je supruga Senada...

Cura koja vedri i oblači u CD-u: Ova novinarka je supruga Senada Hadžifezovića

U Bosni i Hercegovini, jedan od najcjenjenijih novinara, voditelja i urednika je Senad Hadžifejzović, koji se pored dugogodišnjih poslovnih uspjeha, može pohvaliti i prelijepom suprugom.

PROČITAJTE JOŠ:

Djevojka porijeklom iz Srebrenice jedna od rijetkih kojoj je dopušteno posjetiti legendarnog Schumachera

Naime, iako njegova ljepša polovina iza sebe ima dugogodišnju karijeru novinarke Centralnog dnevnika, rijetko se pojavljivala na malim ekrnaima, pogotovo otkako je postala Senadova supruga. Ipak, izuzetak je napravila prije dvije godine povodom 30. godišnjice emisije “Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem”. Tada je sa gledaocima podijelila nekoliko rečenica o svom radu i iskustvima.

“Dobro večer. Ja sam Lejla Hadžifejzović, supruga. Bila sam novinar – reporter u Centralnom dnevniku na Televiziji Bosne i Hercegovine od 1995. do 2000. godine, a kasnije i na Hayatu. Kako me Senad tada najavljivao, bila sam cura koja vedri i oblači u CD-u. Iskreno, reporterski – terenski posao sam uvijek voljela, a studijski – voditeljski me nije zanimao. Osim kad sam morala, tj. kad je on naređivao”, izjavila je Lejla prije dvije godine na Face TV-u, tokom jednog od rijetkih pojavljivanja na malim ekranima.

Kroz ovih nekoliko rečenica javnost je saznala za njen značajan uticaj u profesionalnom životu supruga Senada Hadžifejzovića.

Nedavno su je gledaoci Face TV-a također mogli vidjeti kroz intervju sa Eminom Jahović koji je uradila u Istanbulu.

Kroz nekoliko fotografija pogledajte kako ova elegantna dama izgleda.

Senzacija.ba

PROČITAJTE JOŠ:

POGINUO MAJSTOR SUAD KOJEG JE CIJELI GRAD CIJENIO: PRIJATELJI I SUGRAĐANI U ŠOKU