Početna Showbiz POLICIJA HITNO REAGOVALA Incident na nastupu Mileta Kitića – osvanuo snimak, šokantan...

POLICIJA HITNO REAGOVALA Incident na nastupu Mileta Kitića – osvanuo snimak, šokantan sukob muškaraca

Folker Mile Kitić sinoć je održao nastup u jednom klubu u Srebreniku, tokom kojeg je došlo do incidenta zbog čega je hitno ragovala policija.

Naime, na jednoj Instagram stranici objavljen je video na kojem se vidi kako se sukobljavaju muškarci ispred kluba u kom je pevao Mile.

Naime, na jednoj Instagram stranici objavljen je video na kojem se vidi kako se sukobljavaju muškarci ispred kluba u kom je pevao Mile.

O Miletu Kitiću se, podsetimo, nedavno naširoko pričalo zbog navoda da ima vanbračnog sina.

– Skoro je izašlo, kao šokirana javnost, Mile Kitić ima još jednu ćerku. Pa, ja imam ćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina. Pišu da živi u Nemačkoj, a ona živi u Beogradu… U kontaktu smo, Elena se isto sa njom druži, baš su bile na Zlatiboru – rekao je prvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Pogledajte posljednji snimak preminule Emine Redžić objavljen na dan teške saobraćajne nesreće (VIDEO)

– Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je zavšio fakultet, sve je to na svom mestu. Ja često pitam da li treba nešto i pomažem koliko mogu – dodao je Mile tada za “Svet”, pa pojasnio spekulacije.

– Vanbračni sin Mileta Kitića je samo priča. Mene je po Nemačkoj jurila neka lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila. Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smeš da kažeš da je neko psihopata. Ali to je stvarno davno bilo – objasnio je pevač.

– Od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina ja bih ga priznao, ako je moj naravno – zaključio je Mile tom prilikom.

PROČITAJTE JOŠ:

BRAT FATIME KARIĆ, KOJOJ JE MUŽ DOVEO UKRAJINKU U KUĆU Dobio sam zabranu prilaska, priznajem rekao sam im: “Sve ću vas zaklati!”

Svojevremeno se spekulisalo i da je on otac starlete Mace Diskrecije, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Konačno raščivijano da li je Mile Kitić otac Mace Diskrecije! Šuška se dugo da Elena pre operacija i ona previše liče.

blic.rs

PROČITAJTE JOŠ:

NAKON SRČANOG UDARA, OPET MU ZDRAVLJE NARUŠENO: Otkazani nastupi Asima Bajrića