Početna Showbiz TAJNU O SAMOUBISTVU POPULARNOG PJEVAČA KRIJE PJESMA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ?! Otkrivena misterija smrti...

TAJNU O SAMOUBISTVU POPULARNOG PJEVAČA KRIJE PJESMA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ?! Otkrivena misterija smrti od prije tri decenije

Popularni pevač izvršio samoubistvo, a misterija tera suze na oči.

Smrt Dušana Kostića, pevača čija je balada “Sačuvaj tajnu” postala nezvanični hit i posle njegovog nestanka, i dalje intrigira javnost. Nakon skoro 30 godina, misterija oko njegovog nestanka i smrti i dalje nije razrešena.

Mlada regionalna zvezda Aleksandra Prijović, vlasnica je mnogobrojnih hitova. Međutim, jedina pesma koja nije u njenom vlasništvu, koju je Prija prepevala, a koja se može naći na jednom od njenih albuma, jeste numera “Sačuvaj tajnu ljubavi moja”, pevača Dušana Kostića.

PROČITAJTE JOŠ:

“PRESJELA MI JE NOVA GODINA!” LUNA ĐOGANI BIJESNA JER JE PROSLAVA POŠLA NAOPAKO

Dušan Kostić bio je popularni pevač narodne muzike, a pesma koja ga je vinula u sam vrh estrade bila je upravo balada koju je Aleksandra svojom izvedbom oživela.

Dušan je preminuo 13. maja 1996. godine, a njegova smrt obavijena je velom misterije i nakon skoro 30 godina.

Naime, pevač je tog dana viđen kako skače preko ograde Pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, nakon čega nikada više nije viđen.

PROČITAJTE JOŠ:

Filip Živojinović prišao bini i strasno poljubio Priju: Aleksandra prekinula koncert zbog njega, pršte emocije pred svima – Ovo se rijetko viđa (VIDEO)

Međutim, ono što je izazvalo opštu sumnju, jeste činjenica da je jedini očevidac pevačevog samoubistva bio radnik ŽTP Saša Veljković, koji je policiji rekao da ipak nije siguran da je čovek koji je tog dana izvršio samoubistvo zapravo Kostić. Telo nastradalog autora hita “Sačuvaj tajnu”, nikada nije pronađeno, što je bilo sasvim dovoljno da se u javnosti pojavi crv sumnje. Dugo nakon ovog dana pričalo se o incidentu, a priča je dobila i nekoliko verzija. Prema jednoj verziji, Duško je ubijen, a njegovo samoubistvo je iscenirano da bi se zločin prikrio. Bilo je i onih koji su verovali da je pevač bio u depresiji kada se ubio jer nije mogao da vrati slavu. Treća verzija, pak, sigurno je i najčudnija, Duško je sam iscenirao samoubistvo, nakon čega je zbog ogromnih dugova pobegao iz zemlje i ostavio porodicu.

Ono što je ipak najčudnije u celoj ovoj priči, jesu anonimna pisma koja su stigla u isto vreme na tri adrese, najbližim članovima Dušanove porodice sa identičnom porukom: “Mnogo vas volim, oprostite mi”. Pismo nije imalo markicu i potpis.

– U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače – otkrila je Kostićeva supruga Nevenka svojevremeno, prenosi Informer.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVA JANJUŠEVA POTRESNA ISPOVIJEST NAKON SAMOUBISTVA BRATA MIHAILA! Otkrio da li je našao oproštajno pismo i šta je istina o njihovoj svađi

REPUBLIKA.RS