Početna Rijaliti ANITA TRUDNA SA ANĐELOM RANKOVIĆEM?! Stanojlovićeva ne preza ni od čega, evo...

ANITA TRUDNA SA ANĐELOM RANKOVIĆEM?! Stanojlovićeva ne preza ni od čega, evo šta je namjerila da uradi (VIDEO)

Anita Stanojlović i Ivan Marinković razgovarali su u redu za prodavnicu, te se na njegovu konstataciju da ljudi sa decom i trudnice imaju prvenstvo, a on psa Beku gleda kao dete i misli da ima prednost, Anita se našalila da je ona trudnica.

– Po državnim institucijama imaju prednost trudnice i osobe sa malom decom. Ti nemaš dete ovde – rekao je Ivan.

PROČITAJTE JOŠ:

“LAŽ JE DA SAM EMILIJA, JA SAM EMINA” Jahovićka progovorila o misteriji svog pravog imena, dotakla se i vjere: Klanjala sam 24 časa

Podsetimo, Anita je, iako je još u zvaničnom braku sa Matorom, posle skandala da je Tomićku prevarila i to tokom prve bračne noći, ušla u emotivnu vezu sa Anđelom.

Zbog “prevare” sa Mateom Car, Jovana Tomić Matora je donela odluku da se razvede od svoje supruge Anite Stanojlović, s kojom se venčala u Crnoj Gori u julu. Anita se sa Mateom čula Matoroj iza leđa i dogovarala preljubu, a posebno je Tomićevu zabolelo što ju je izdala na dan venčanja. Stanojlovićev plan je raskrinkan u rijalitiju, a trenutno je čak u vezi sa Anđelom Ranković, s kojim je više puta bila intimna iako je zvanično još u braku sa Matorom.

Anita već iz prvog braka ima dete.

PROČITAJTE JOŠ:

“ŽELIM DA SE ZNA DA JE…” Prvo oglašavanje Marije Šerifović nakon skandala u Zenici! Region bruji a evo šta pjevačica kaže (VIDEO)

kurir.rs