Početna Vijesti Maleni Samir preminuo u 27. danu svog života: Babin i mamin dječak

Maleni Samir preminuo u 27. danu svog života: Babin i mamin dječak

Današnjim danom, nažalost, opraštamo se od malenog života koji je prerano napustio ovaj svijet. Samir Sulejmanović, rođen 3. decembra 2023. godine, preminuo je 30. decembra u 27. danu svog kratkog, ali dragocjenog života.

Dženaza namaz za malenog Samira obavljena je danas nakon ikindije namaza u Starom Ilijašu, u skladu s vjerskim običajima. Vijest o gubitku svog sina podijelio je otac Halil Sulejmanović na svom Facebook nalogu, dijeleći bolnu istinu s prijateljima i porodicom.

PROČITAJTE JOŠ:

ODLAZAK KOJI JE POTRESAO REGION: ARMIN NIJE I NEĆE BITI ZABORAVLJEN

Na Facebooku je napisao: “Babin i mamin dječak (03.12.2023.-30.12.2023.) Dženaza namaz našem sinu će se obaviti u utorak 02.01.2024. u 14:30 h u Starom Ilijašu. Ina lillahi we inna ilejhi radziun” – riječi su očeve tuge i gubitka koji će duboko pogoditi sve koji su poznavali malenog Samira.

Ovaj tužan trenutak podsjeća nas na krhkost života i podsjeća nas koliko je važno cijeniti svaki dan. Porodici Sulejmanović upućujemo iskreno saučešće u ovim teškim trenucima, moleći za strpljenje i snagu da prevaziđu gubitak malenog Samira.

PROČITAJTE JOŠ:

“ŽELIM DA SE ZNA DA JE…” Prvo oglašavanje Marije Šerifović nakon skandala u Zenici! Region bruji a evo šta pjevačica kaže (VIDEO)