Početna Rijaliti OTKRIVENO ČIME SE BAVI DALILIN NOVI DEČKO! Živi u Njujorku, zarađuje od...

OTKRIVENO ČIME SE BAVI DALILIN NOVI DEČKO! Živi u Njujorku, zarađuje od dva posla, šokiraćete se koji mu je glavni izvor prihoda

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević našla je novog dečka.

Naime, u pitanju je zgodni Marko koji je vrlo aktivan na društvenoj mreži TikTok, a sa kojim je rijaliti učesnica trenutno u Njujorku odakle se i oglasila na svom Instagram profilu.

Dalila i Marko upoznali su se upravo na ovoj društvenoj mreži, gde su i igrali popularne mečeve. Kako prenosi izvor Marko živi i radi u Njujorku.

PROČITAJTE JOŠ:

DEJAN DRAGOJEVIĆ UNIŠTIO LJUBAVNI PAR: Anđela napao žestoko, nastao haos na “Elitoviziji”

– Marko živi već neko vreme u Njujorku i teško zarađuje svoj dinar. On je tamo našao i posao, nosi nameštaj i to mu je glavni izvor prihoda pored zarade na Tik Toku – kaže naš izvor koji navodi da Dalila svojim novcem dolazi kod njega.

-Dalila sve sama plaća. Sada je otišla kod njega od svojih para, ne treba na nju ništa da troši. Ona je samostalna i ima dovoljno para da sve to priušti. Uživaju u ljubavi i srećni su – zaključuje izvor.

Marko je poreklom Crnogorac, a njegovo telo prekrivaju tetovaže. Na njegovom snimku iz Njujorka, na kojem vozi automobil, jasno se vidi Dalilina noga i tetovaža koju samo ona poseduje, što su mnogi protumačili kao dokaz da su njih dvoje u vezi.

Kurir/Blic/ Preneo: I.L.