Početna Rijaliti DEJAN DRAGOJEVIĆ UNIŠTIO LJUBAVNI PAR: Anđela napao žestoko, nastao haos na “Elitoviziji”

DEJAN DRAGOJEVIĆ UNIŠTIO LJUBAVNI PAR: Anđela napao žestoko, nastao haos na “Elitoviziji”

Pobednik “Zadruge 5” žestoko zaratio sa Rankovićem, pa isprozivao i Anitu!

Sinoć je na televiziji Pink odežana još jedna “Elitovizija”, u kojoj su stručni žiri činili Dejan i David Dragojević, Miki Đuričić i Dejan Milićević. Pobednik pete sezone “Zadruge” nikog nije štedeo, a posebnu pažnju privukao je njegov verbalni sukob sa Anđelom Rankovićem.

Naime, Dejan je bio brutalno iskren kad je u pitanju njegov odnos sa Anitom Stanojlović, zbog čega je u programu uživo došlo do žestokog prepucavanja. Dragojević smatra da Anita ne dolikuje Anđelu i da je svojim odnosom sa njom pogazio sebe i svoje kodeksa, za koje se zalagao da ih ima.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO SU POSLJEDNJE RIJEČI MIHAILA JANJUŠEVIĆA O JANJUŠU PRIJE TRAGEDIJE: Preklinjao da ga svi ostave na miru

– Svake sezone isto radi, stane bez majice, skoro je isto građen kao Matora… Našla si način da prodefiluješ, bilo ti je lepo jer si sebi namestila neko mesto. Ti si neko ko je to prihvatio, ne srcem, nego glavom. Otišla si kod mog polu zeta, imam celog, ali igra Plejstejšn, ne može da gleda. Anđela je osoba koja mora da pita mamu da li može da spava s tobom. Anđelo je ušao u petu sezonu i plakao je i molio je Matoru za oproštaj zbog onoga što je uradio sa Sanjom – rekao je Dragojević.

– Sa tim telom izgledam bolje nego neki koji se istripuju da će da izgledaju dobro na hemiji. Moja mama nema Instagrame, ne oglašava se za medije, svi znamo čije mame vode rijaliti i van ovoga – odbruio je Anđelo.

PROČITAJTE JOŠ:

“ZAŠTO SUDU NIJE PRIJAVILA DA JE BILA KOD EGZORCISTE?!” Milan Popović raskrinkao Severinu: Nisam je vrijeđao, samo sam zabrinut!

– Moja hemija je mnogo veća nego hemija između tebe i devojke koju ti peglaš. Ti si rekao da ti ni mama ni ujko nisu bili za vezu sa Teodorom, a pre neki dan si je izvređao. Ja mogu ruku da dam da ovo njega izjeda. Ti kad uđeš u rijaliti ti se izdeformišeš. Ti se od akademik momka pretvoriš u nešto loše – rekao je Dejan.

Inače Anđelo je jedno vreme bio zaljubljen u Dejanovu bivšu suprugu Dalilu, zbog čega svi smataju da je došlo do ovakvog sukoba.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠA NAKON TRAGEDIJE ČEKA NOVI HAOS: Ova informacija će mu dodati so na ranu

republika.rs