Početna Vijesti U 19-toj godini preminula Anela Ljaić: Dženazu će joj sutra klanjati

U 19-toj godini preminula Anela Ljaić: Dženazu će joj sutra klanjati

U dubokoj tuzi i nevjerici, porodica Ljaić primila je vijest o preranoj smrti mlade Anele Ljaić, koja je preminula u 19. godini života. Ovaj tužan događaj desio se u austrijskom Beču, gdje je Anela napustila ovaj svijet 19. decembra, ostavljajući iza sebe neizmjeran jaz u srcima svojih najbližih.

PROČITAJTE JOŠ:

SKANDAL U EMISIJI! Milana Miloševića potkačila voditeljka, on htio da izađe iz emisije: “Meni ovo ne treba”

Dženaza preminule Anela Ljaić zakazana je za sutra (petak, 29.12.), također u Beču, s početkom u 14 sati. Ovaj trenutak će biti prilika za porodicu, prijatelje i zajednicu da se oproste od mlade duše koja je napustila ovaj svijet prerano.

Za Anelom tuguju njen otac Selman, majka Esmina, brat Emir, sestra Mediha te mnogobrojna porodica i prijatelji koji su ostali u šoku zbog iznenadnog gubitka. Njeno prerano napuštanje ostavlja za sobom prazninu koja će dugo biti osjećana u srcima svih koji su je poznavali i voljeli.

PROČITAJTE JOŠ:

JEZIVI DOKAZI O MIHAILOVOJ SMRTI SE KRIJU U TELEFONU: Otkrivamo šta se nalazilo u galeriji Janjuševog brata prije samoubistva – Ovi detalji će vas naježiti!

U ovim teškim trenucima, riječi teško mogu ublažiti bol, ali zajednica se okuplja kako bi pružila podršku porodici Ljaić, dijeleći s njima tugu i sjećanja na dragu Anelu.

Senzacija.ba

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠEV BRAT IMAO POSLJEDNJU ŽELJU: Oglasio se zadnji put prije nego što je presudio sebi (FOTO)