Početna Vijesti STRAVIČNE SLIKE IZ TURSKE Auta smrskana do neprepoznatljivosti, spasioci iznose tijela! Za...

STRAVIČNE SLIKE IZ TURSKE Auta smrskana do neprepoznatljivosti, spasioci iznose tijela! Za sada 11 mrtvih i 57 povrijeđenih (VIDEO)

Katastrofalna saobraćajna nesreća se dogodila u Turskoj, a lokalni mediji su objavili da je 11 ljudi poginulo, a više od 57 je povređeno u lančanom sudaru na severozapadu zemlje.

U lančanom udesu je učestvovalo sedam vozila, uključujući tri autobusa i kamion na autoputu Severna Marmara u blizini naselja Dagdibi u provinciji Sakarija.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ DOBIJA STRAVIČNE PORUKE, NAKON SMRTI BRATA MIHAILA: Pljušte prozivke na sve strane, zadrugar proživljava horor

Prednji delovi autobusa su gotovo smrskani, a spasilačke ekipe iznose tela nastradalih. Automobili su totalno uništeni. Veliki broj policajaca, vatrogasaca i medicinskih tehničara je na terenu.

Uzrok nesreće još nije poznat, navode turski mediji. Saopšteno je da je oblast prekrivena jakom maglom i da je vidljivost izuzetno slaba, a putevi gotovo neprohodni. Guverner Sakarije Jašar Karadeniz izjavio je lokalnim medijima da je 57 osoba povređeno i prebačeno u bolnicu, a da je sedam u teškom stanju.

“Prema prvim nalazima, najveći broj smrtnih ishoda u nesreći prouzrokovao je treći autobus koji je udario putnike koji su izašli iz vozila. Policija je na licu mesta i u toku je uviđaj”, naveo je Karadeniz.

(Kurir.rs/Preneo. A.N.)