Početna Vijesti PRONAĐENO OPROŠTAJNO PISMO MASOVNOG UBICE IZ PRAGA Policija otkrila: U njemu priznao...

PRONAĐENO OPROŠTAJNO PISMO MASOVNOG UBICE IZ PRAGA Policija otkrila: U njemu priznao još jedan jeziv zločin

David Kozak (24) na češkom univerzitetu ubio je ukupno 14 osoba i ranio ih 25, a sada je potvrđeno da je pre masakra počinio još jedan grozan zločin.

Kozak, student Filozofskog fakulteta u Pragu, koji je 21. decembra puškom ubio 14 studenata i profesora, potom sebe, a ranio 25, priznao je u oproštajnom pismu da je ubio mladog oca i njegovu dvomesečnu bebu nedelju ranije, kad su šetali šumom na periferiji Praga. Tokom uviđaja policajci su, osim oproštajnog pisma, otkrili i oružje kojim se muškarac služio.

PROČITAJTE JOŠ:

JEZIVI DOKAZI O MIHAILOVOJ SMRTI SE KRIJU U TELEFONU: Otkrivamo šta se nalazilo u galeriji Janjuševog brata prije samoubistva – Ovi detalji će vas naježiti!

– U selu Hostounj tokom uviđaja pronađeno je oproštajno pismo u kojem ubica priznaje ubistvo u šumi u naselju Klanovice. Još ne možemo reći šta tačno stoji u pismu, jer je istraga u toku, proveravamo niz događaja i ispitujemo osobe – rekao je portparol policije Jan Danjek za Novinky.cz.

Da podsetimo, šef češke policije Martin Vondrašek već u ranim večernjim satima u četvrtak, 21. decembra, odnosno nekoliko sati nakon masakra na Filozofskom fakultetu u Pragu izjavio je da je “vrlo verovatno” da je muškarac odgovoran i za dvostruko ubistvo 32-godišnjeg muškarca i njegove dvomesečne kćeri u šumi Klanovički les 15. decembra.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠEV POSLJEDNJI POKLON I OBRAĆANJE POKOJNOM BRATU! Uslijedio šok na sahrani: “Evo ti, da imaš na onom svijetu…”

Kurir.rs/Večernji list

BONUS VIDEO: