Početna Showbiz JANJUŠEV POSLJEDNJI POKLON I OBRAĆANJE POKOJNOM BRATU! Uslijedio šok na sahrani: “Evo...

JANJUŠEV POSLJEDNJI POKLON I OBRAĆANJE POKOJNOM BRATU! Uslijedio šok na sahrani: “Evo ti, da imaš na onom svijetu…”

Janjuš se oprostio od brata Mihaila, pa mu se, poslednji put, obratio.

Danas je tužan dan za porodicu Janjušević iz Prijepolja, jer se opraštaju od svog najmlađeg člana, Mihaila Janjuševića, koji je preminuo u 27. godini. Mihailo, inače mlađi brat poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, ostavio je porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi. Mihailo će danas biti sahranjen u Kolovratu, naselju u Prijepolju.

Porodična kuća Janjuševića ispunjena je jecajima i suzama, dok se rodbina i prijatelji okupljaju kako bi izrazili saučešće i pružili podršku porodici. Naša ekipa nalazi se u Prijepolju u naselju Kolovrat, odakle donosimo eksluzivan materijal.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ SKOČIO NA SANDUK POKOJNOG BRATA: Iznenada prekinuta sahrana, majka morala da interveniše! (VIDEO)

– Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime… Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole – jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata.

Janjuš je skočio na sanduk pokojnog brata, a potom odlučio da se “oprosti” od njega na nesvakidašnji način. Naime, kada su ga spustili u raku, Janjuš je bacio sat, pa mu se još jednom obratio:

PROČITAJTE JOŠ:

Poginuo izraelski kandidat za pjesmu Evrovizije

– Miki moj najvoljeniji, evo ti da imaš na onom svetu – poručio je Janjuš i bacio svoj sat u raku.

Podsetimo, telo Mihaila Janjuševića (27), rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša, koji je pre dva dana izvršio samoubistvo, sinoć je stiglo u Prijepolje. Ispred porodične kuće okupio se veliki broj ljudi i održalo se bdenje mladiću koji je sebi oduzeo život. Njegovi prijatelji tvrde da se Mihailo udaljio od svih i da danima ni sa kim nije komunicirao, nije odgovarao na poruke i pozive, a niko mu tri dana nije mogao ući u trag. Janjuš sa njim nije bio u kontaktu, odnosno nisu razgovarali, a Mihailo je živeo potpuno drugačiji život od svoja dva brata.

republika.rs