Početna Showbiz PRVO PRIJINO OGLAŠAVANJE O KARLEUŠI! Otkrila sve detalje susreta sa Jelenom: Nije...

PRVO PRIJINO OGLAŠAVANJE O KARLEUŠI! Otkrila sve detalje susreta sa Jelenom: Nije očekivala da će mene vidjeti Evo šta misli o njoj

Muzička zvezda Aleksandra Prijović nastavila je turneju “Od istoka do zapada”. Nakon brojnih koncerata koje je održala u Beogradu, Nišu, Sarajevu i Zagrebu usledila su još dva koncerta u Tuzli.

Pevačica je sada otvorila dušu i otkrila kako njen sin Aleksandar gleda na koncerte, ali i nepoznate detalje za koje publika do sada nije znala.

– On mene pita: “Mama, da li će večeras biti puno?”. Stalno je pre koncerta u Beogradu pričao: “Pevaćeš u Areni”, ali nije znao kako to izgleda. Tada sam mu puštala koncerte nekog od kolege na Jutjubu, ali sada se već navikao – rekla je pevačica, a potom se dotakla i susreta sa koleginicom Jelenom Karleušom u jednom beogradskom restoranu.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVO OGLAŠAVANJE JANJUŠA NAKON IZLASKA IZ ELITE: Objavio sliku brata i uputio mu riječi koje lede krv u žilama

– Srela sam se sa njom u jednom restoranu, kada sam izlazila. Kao i uvek kada je vidim, pozdravim se, pitam kako je ona i njena porodica, meni je to potpuno normalno. Nisam od onih koja će okrenuti glavu kada vidi svog kolegu.Gde god da se nalazim, uvek pozdravim svakoga. Ona mene u prvom trenutku nije prepoznala, jer sam bila kao devojčica. Filip je takođe bio tu sa drugarima. Prišla sam joj i pozdravila se, mislim da ona nije očekivala da će mene videti tu – ispričala je folk zvezda za K1.

Kurir.rs/Alo/Prenela: K.M.