Početna Rijaliti PRVO OGLAŠAVANJE JANJUŠA NAKON IZLASKA IZ ELITE: Objavio sliku brata i uputio...

PRVO OGLAŠAVANJE JANJUŠA NAKON IZLASKA IZ ELITE: Objavio sliku brata i uputio mu riječi koje lede krv u žilama

Objavio sliku brata i uputio mu reči koje lede krv u žilama!

Nakon što je hitno izveden iz “Elite” zbog smrti rođenog brata Mihaila, Marko Janjušević Janjuš oglasio se na društvenoj mreži Instagram potresnom porukom koja ledi krv u žilama.

Naime, Janjuš je objavio sliku svog pokojnog brata koji je danas oduzeo sebi život i uputio mu poslednje reči.

– Joj, brate moj… Joj, brate moj – napisao je Janjušević uz emotikone srca, očigledno potresen zbog tragedija koja je zadesila njegovu porodicu.

Marko Janjušević Janjuš instagram
Podsećanja radi, tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića, rođenog brata aktuelnog učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, duboko je potresla javnost. Detalji o njegovoj smrti za sada su obavijeni velom tajne, ali kako je Republika pisala, njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u Beogradu, nakon što se obesio. Prema poslednjim informacijama, naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdio uzrok njegove iznenadne smrti.

PROČITAJTE JOŠ:

UBIO SE JANJUŠEV ROĐENI BRAT! Mihailo Janjušević (27) pronađen mrtav

Inače, kako je Republika uspela da sazna od njegovih bliskih prijatelja, Mihailo se udaljio od svih i danima ni sa kim nije komunicirao, niti je odgovarao na poruke i pozive, kao i da mu čak tri dana niko nije mogao ući u trag.

– Sa porodicom nije bio blizak, retko su se čuli baš, po nedelju dana se nije javljao na telefon. Postao je čudan, udaljio se i od prijatelja. Ni sa kim se nije ni viđao, ni čuo, nismo znali ništa… Tri dana mu nije bilo traga, nije se ni javljao na telefon – otkrio je za Republiku prijatelj pokojnog Janjuševog brata.

PROČITAJTE JOŠ:

SLUČAJ KOJI TRAJE GODINAMA/ Pali ključni dokazi protiv Marjanovića: Ukinuta presuda za ubistvo pjevačice, evo šta je utvrdila Apelacija

REPUBLIKA.RS