Početna Vijesti “Nema dio ramena, samo metal!” Raka Marić otkrio dosad nepoznate detalje o...

“Nema dio ramena, samo metal!” Raka Marić otkrio dosad nepoznate detalje o Bregoviću

Estradni menadžer Radomir Raka Marić pomagao je svom dugogodišnjem prijatelju Goranu Bregoviću kada je pao sa motora i tom prilikom otkrio da muzičar nema deo ramena.

PROČITAJTE JOŠ:

“Nisam jela da bih njega hranila” Mahira Hajdarpašić napisala pjesmu o svom životu i poručila da nikog nije povrijedila svojim novim brakom

– Moj odnos sa njim je sada takav da ga nisam čuo od augusta. Letos sam mu davao injekcije pošto sam bio vojni tehničar. Celo leto sam mu davao. Dao sam mu 20-30 injekcija, svaki dan sam išao. Kada je pao iz motora, to je bilo oktobru, Goranu su ugradili metalno rame i šipku ima. On nema uopšte deo ramena – rekao je Marić i nastavio:

– Goran kad dođe na aerodrom pišti na skeneru pa strahujem da će ga uhapsiti, da ne pomisle da je terorista. Samo metal ima u ramenu. Svaki dan sam išao kod njega. Bez ruke je išao da svira, nema šanse da bi taj propustio tezgu jednu, nema tih para, to je zakazalo njemu sve mnogo unapred. Išao je na svirke a trpio je nesnosne bolove, nije mog’o da spava kako ga je bolelo rame. Ali imao je zakazano, potpisane ugovore.

PROČITAJTE JOŠ:

RIJEČI MAJKE NASTRADALOG DJEČAKA TJERAJU SUZE NA OČI: “Sine, čekaj me gore, doći će majka”

informer.rs