Početna Showbiz “AKO SAM DOŠLA OVDE NISAM DUŽNA DA ME J…!” JELENA KRUNIĆ OBJAVILA...

“AKO SAM DOŠLA OVDE NISAM DUŽNA DA ME J…!” JELENA KRUNIĆ OBJAVILA ŠOKANTNE GLASOVNE PORUKE ALEKSANDRE NIKOLIĆ

Nekadašnja zadrugarka Jelena Krunić isprozivala je nekadašnje cimere sa imanja u Šimanovcima – Aleksandru Nikolić i Filipa Cara.

– Znate šta je fora, provalila sam da me je presveta Nikolićeva, buduća Car otpratila, a da me je Car, kojeg znam i kojeg moja mama gotivi blokirao. Pa šta mislite, da ću nešto kao da vam izbacim? Neke snimke možda? E sad hoću. Ne mogu ja drugačije, ja sam zvana Jelena Krunić drama – istakla je Jelena putem Instagrama.

PROČITAJE JOŠ:

RIJEČI MAJKE NASTRADALOG DJEČAKA TJERAJU SUZE NA OČI: “Sine, čekaj me gore, doći će majka”

– Nemojte biti gov… prema meni, pa neću ni ja prema vama. Aleks, ja sam ovo čuvala, ne bih izbacila, a tu je i datum. Koliko puta si posle toga ušla u rijaliti, nisam rekla ni reč, ništa. Ti sada da me otpratiš, buduća mama? – dodala je Krunićeva, a zatim objavila čitav niz glasovnih poruka na kojima se navodno čuje Aleksandrin glas.

– I ja bih volela ovde da živim. I maštam o tome svaki dan, tražim kombinaciju neku. Pokušavam na sve načine. Pokušaću za Marbelju da završim preko jednog drugara. Čovek mi je rekao da sam sram, da sam smeće, da će mi ubiti sve drugare zato što sam zaspala kod drugarice u sobi, što nisam kod njega – čuje se u glasovnoj poruci za koju Jelena tvrdi da joj je slala Nikolićeva.

– Mislim se druže ja nisam dsužna da budem sa tobom, kapiraš. Ako sam došla ovde, nisam dužna da me jeb… Neću to da trpim, ne bih bila sa nekim na silu, ne mogu stvarno. Ajde da imam nešto od toga, pa i ajde, ali nema ništa. Da mi on pravi ovde probleme, pa se tripujem kad se vratim za Beograd da mi ne napravi neki problem – čuje se dalje u glasovnim porukama.

PROČITAJTE JOŠ:

Stigli nalazi obdukcije, trojica uhapšenih priznala umiješanost u svirepo ubistvo

– Kod njega mi je pasoš, a on je sad otišao negde, svi su otišli negde. Ja sam ostala sama ovde, na plaži kao debil i ne znam šta ću. To ću i da uradim, samo da se vrati. Spustiću loptu, neću da pravim nikakav skandal. Neka me vređa, sve super, sve kul, vrati mi moj pasoš, sve najbolje ti želim, neću da se rastajemo u lošim odnosima i to je to – čuje se dalje u glasovnim porukama.

– Nego on kaže: “A znam šta ćeš ti sad da uradiš, ti ćeš da odeš u Beogead i da budeš sa nekim negde”, pa nismo mi vezani pupčanom vrpcom druže. Muškarci su takvi ološi da ja tebi ne mogu da objasnim – zaključuje se u glasovnoj poruci, što je Krunićeva ispratila rečima: “Što nekom daješ pasoš u Marbelji ako ti je ‘drug’ koji se ljuti što ne spavaš kod njega?!”.

PULSONLINE.RS