Početna Showbiz Rada Vasić o bolesti: Nije dobro… Razboljeli smo se i ostali bez...

Rada Vasić o bolesti: Nije dobro… Razboljeli smo se i ostali bez para

Rijaliti veteranka Rada Vasić, poznata po svojim nastupima u rijaliti emisijama zajedno s članovima svoje porodice, nedavno je na društvenim mrežama podijelila svoje novo izdanje, izazivajući snažne emotivne reakcije svojih pratitelja. Rada je, naime, snimila video bez kose, a uz to je otvoreno podijelila svoje misli i osjećaje, posebno naglašavajući nedavne teškoće koje je prošla.

U videu u kojem ukrašava novogodišnju jelku, Rada je poslala toplu čestitku za Novu godinu, ali ovom prilikom je odlučila to učiniti u malo drugačijem izdanju – bez svoje karakteristične kose. Ovaj hrabar potez Rade Vasić naišao je na snažnu podršku i suosjećanje njenih pratitelja.

Nedavno je za medije ova rialiti učesnica saopštila loše vijesti, a tiču se upravo nje i njenog supruga Radeta.

Naime, ispričala je da njih dvoje nisu u dobroj zdravstvenoj situaciji. Njemu su otkazala oba bubrega, dok se Rada bori s rakom dojke. Nakon toga se ponovno povukla iz javnog svijeta, a sad je pokazala svoje novo izdanje koje je rastužilo aposolutno sve.


U razgovoru za medije prije nekoliko mjeseci, Rada je otvoreno govorila o izazovima i teškoćama koje su je snašle, posebno ističući zdravstvene probleme supruga Rade i financijske poteškoće koje su prošli.

POTRESNO: RADA VASIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA BEZ KOSE NAKON ISPOVIJESTI O TEŠKOJ BOLESTI

“Nije dobro. Razboleli smo se. Rade je u Nišu na dijalizi. Bubrezi su mu otkazali. Ostali smo bez para. Kad je muž zarađivao, imali smo. Imamo mi kuću, ali ja to ne mogu sad prodati. Ovo stanje se zove skupoća. Lekovi koštaju. Moramo ih kupovati. Treba nam ekstra hrana. Ne smemo jesti svinjetinu, već moramo jesti teletinu, a ona je preskupa. Svaki dinar košta,” izjavila je Rada tada, oslikavajući izazovnu stvarnost koju prolazi.

Njena hrabrost i iskrenost u dijeljenju ličnih poteškoća naišle su na podršku i razumijevanje mnogih ljudi, dok je njena posljednja čestitka za Novu godinu postala izuzetno emotivna poruka. Ova rijaliti veteranka pokazuje svoju snagu i hrabrost, suočavajući se s izazovima života s otvorenim srcem i hrabrošću.

Senzacija.ba