Početna Showbiz POTRESNO: RADA VASIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA BEZ KOSE NAKON ISPOVIJESTI O TEŠKOJ...

POTRESNO: RADA VASIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA BEZ KOSE NAKON ISPOVIJESTI O TEŠKOJ BOLESTI

Rijaliti veteranka Rada Vasić, koja je u rijalitijima nerjetko učestvovala sa članovima svoje porodice, pokazala je na društvenim mrežama novo izdanje, dok je nedavno otvoreno pričala o teškom periodu.

Vasićka se snimila bez kose, pa uz video u kom kiti jelku poručila:

PROČITAJTE JOŠ:

Potresna fotografija iz Praga: Studenti se sakrili od napadača na krovu univerziteta

– Ovom prilikom želela bih svima da čestitam Novu godinu u malo drugačijem izdanju.

Rada je pre par meseci otvoreno pričala o teškoj situaciji u kojoj su se našli ona i njen suprug Rade.

– Nije dobro. Razboleli smo se. Rade je u Nišu na dijalizi. Bubrezi su mu otkazali. Ostali smo bez para. Kad je muž zarađivao, imali smo. Imamo mi kuću, ali ja to ne mogu sad prodati. Ovo stanje se zove skupoća. Lekovi koštaju. Moramo ih kupovati. Treba nam ekstra hrana. Ne smemo jesti svinjetinu, već moramo jesti teletinu, a ona je preskupa. Svaki dinar košta – kazala je tad nekadaš.

PROČITAJTE JOŠ:

Dino Merlin o porodici: „Nikada nećete da čujete da moja djeca voze ferarija i šmrču“

Moram izdržati. Treba nam pomoć. Jaka sam. Ne dam na sebe. Volim pričati i deliti. Gledam da pobedim rak, a ne on mene – istakla je tom prilikom Rada.

O Vasićki i njenoj porodici se, podsetimo, nedavno naširoko pričalo, jer su njeni sinovi Mika i Giba odlučili da promene pol, pa su sada žene i zovu se Ana i Ivana.

One su to krile jer su htele da sve otkriju u nekom rijalitiju, ceo proces od početka do kraja. Samo njih dve. To žele i dalje i neće odustati od toga. To im je poremetilo planove kad se saznalo i zato sam malo bila ljuta. Mi smo svu ušteđevinu potrošili na njihove operacije. To je sve koštalo 50.000 evra. Sve je urađeno tako dobro da su njihove stare muške polne organe dali drugim pacijentima, koji su postali muškarci. Doktor koji ih je operisao rekao nam je da su posle ti pacijenti dobili i decu. Bitno nam je da su ih svi podržali u toj odluci – rekla je bila Vasićka.

Pulsonline.com