Početna Showbiz Dino Merlin o porodici: „Nikada nećete da čujete da moja djeca voze...

Dino Merlin o porodici: „Nikada nećete da čujete da moja djeca voze ferarija i šmrču“

Popularni pevač decenijama stvara muziku koju obožava publika iz čitavog regiona.

Sarajevski kantautor i pevač Dino Merlin održao je četiri koncerta u beogradskoj Štark Areni, a isto toliko puta pevao je i pred zagrebačkom publikom.

PROČITAJTE JOŠ:

OPA! MARKO I LUNA POSTAJU VODITELJI, SVIMA POKAZALI STUDIO – A EVO KO ĆE IM BITI GOSTI

Ovim povodom pevač je govorio o brojnim aktuelnim temama, prvenstveno o svojoj muzici i održanim koncertima, ali se dotakao i privatnog života, o kojem retko govori.

Dino Merlin se na koncertima pohvalio da je postao deda, a sada je progovorio o svojoj porodici i istakao koliko je ponosan na svoju decu.

Poznato je da ima ćerku Naidu i sina Hamzu, a oboje vrlo retko viđamo u javnosti jer se ne bave javnim poslom i nikad nisu voleli da budu u medijima.

PROČITAJTE JOŠ:

Tuzlanka u borbi za egzistenciju: Trudna Eldina Ramić i njeno šestero djece znaju zaspati gladni

„To je jako interesantno, znate kako diše postojanje – ovako je valovito. Ovako s tim valovima života dolaze sretni i manje sretni trenuci, ali uvek je važno biti dostojan trenutka u kojem jesi. Važno je ostati čovek u onim najelementarnijim stvarima. Recimo ja sam jako srećan zbog mog privatnog dela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi „lambordžinija“ ili nekog „ferarija“, kako su bahati, da šmrču… Moja su deca pristojna, radna“, rekao je Dino za HRT, prenosi „Story.hr“ i dodao:

„Najveća sreća mi je kad dođe neki taksista i kaže: ‘Znam ja tvoje pjesme i sve, al’ što su ti deca skromna’. E to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima.“

PROČITAJTE JOŠ:

Vlasnik firme iz BiH svog uposlenika nagradio automobilom

nova.rs