Početna Showbiz Rada poslije Mikine i Gibine promjene pola saznala da boluje od raka:...

Rada poslije Mikine i Gibine promjene pola saznala da boluje od raka: Ovako je kroz suze pričala o tome

Ona je u lajvu na Tiktoku zamolila za novčanu pomoć, jer je i njen suprug teško bolestan i bez oba bubrega.

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić oglasila se na Tiktoku posle duže vremena i otkrila da joj se opaka bolest vratila, te da je zbog teških terapija ostala bez kose.

Rada je, naime, zbog hemoterapije na koju je krenul zbog bolesti ostala bez kose, a kako je takođe navela, jako se loše oseća.

Ona je u lajvu na Tiktoku zamolila za novčanu pomoć, jer je i njen suprug teško bolestan i bez oba bubrega je.

Njih dvoje svakodnevno idu u bolnicu na terapije, a kako je kroz suze rekla para im nedostaje i za osnovne namirnice.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkriveno! Razvela se Ana Korać: Starleta krila muža i vjenčanje, a sada vratila i svoje prezime

Molim vas, neka nam pomogne koliko ko može. Teško sam se razbolela, nije me bilo nisam htela da se pojavljujem ovako bez kose, mnogo se loše osećam. Mnogo mi teško idem na jake terapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet – pričala je Rada svojim fanovima.

Inače, pre nekoliko meseci u intervju za Telegraf, Rada je otkrila kako je saznala da boluje od opake bolesti nakon čega je odmah bila operisana.

Rada je malo nakon operacije promene pola svojih sinova Mike i Gibe, saznala da boluje od karcinoma na dojci.

Iako su mnogi mislili da su svi Vasići u Nemačkoj, gde im žive deca Mika i Giba (sada Ana i Ivana), istina je da oni i dalje stalno borave u pomenutom selu. Situacija koju smo tamo zatekli nije ni blizu nečega što je lepo.

Oboje ih je, za samo godinu dana, “pokosila” opaka bolest – nju kancer dojke, a njemu su otkazali bubrezi, pa je na dijalizi.

Pre mi je bio i desna i leva ruka, uvek mi je pomagao, išao sa mnom na pijac, kod lekara. Sad evo i ja sam se razbolela, a on plače i kaže: “Hoću da ti pomognem, ali ne mogu da ti pomognem, bolestan sam. Ne može ni on meni da pomaže, a ni ja njemu. Razboleh se, dobila sam rak dojke, bila sam na operaciju. Opet, borim se, držim se, ne dam se, kao da nemam ništa – ispričala nam je ona kroz suze.

DETALJNIJE ISPOD U VIDEU:

 

(Telegraf.rs)