Početna Showbiz Otkriveno! Razvela se Ana Korać: Starleta krila muža i vjenčanje, a sada...

Otkriveno! Razvela se Ana Korać: Starleta krila muža i vjenčanje, a sada vratila i svoje prezime

Ana Korać, koja se ove godine udala i porodila, kako saznajemo, stavila je tačku na brak sa biznismenom kojeg je sve vreme krila od očiju javnosti.

Kako je Informer prošle godine prvi pisao, Ana je zatrudnela sa svojim emotivnim partnerom s kojim je do tada neko vreme bila u vezi, ali je sve krila očiju javnosti. Za Aninog dečka, tada se saznalo najpre na njenom rođendanu, ali ona o tome nije želela da govori po njegovoj želji.

Koraćeva se, nakon objavljivanja vesti o trudnoći, povukla iz javnog života. Ana se ni nakon porođaja nije vratila javnom životu, a fotografije svog partera i kada je objavljivala, krila je njegovo lice. Nedavno su pokrenute i spekulacije da se Ana i udala za svog emotivnog partnera i oca svog sina kojem su dali ime Mateo, što je sada potvrđeno.

Međutim, kako saznajemo od izvora bliskog njoj, Ana se od supruga nedavno i razvela:

– Ana je ćutala o vezi, o braku, pa je bilo logično da neće govoriti ni o razvodu, ali počelo je dosta da se priča o tome. Njih dvoje su se rastali i ona je ostala sa sinom u stanu koji je od samog početka bio prepisan na nju, a koji su kupili kada su dobili bebu. Sporazumno su se razveli, veoma brzo su se dogovorili o svemu. Ona je odmah vratila i svoje prezime u dokumentima, tako da je proces brakorazvodne parnice okončan. Obrisala je i fotografije na kojima je njen bivši suprug i time je stavila tačku na svaku sumnju da su i dalje zajedno – zaključio je izvor za Informer.

Kako bismo proverili istinitost ovih navoda, kontaktirali smo Anu koja nam je sve potvrdila:

– Tačno je da nisam više u braku, ali ne bih više ništa komentarisala – kazala je Koraćeva za Informer.

informer.rs

BONUS VIDEO: