Početna Vijesti “NEMOJ DA SE ZAJE*AVAŠ SA MNOM” Ovo je muškarac koji je krvnički...

“NEMOJ DA SE ZAJE*AVAŠ SA MNOM” Ovo je muškarac koji je krvnički ubio trudnu Vanesu: Objavio jeziv snimak (VIDEO)

Albanac sa Kosova Bujar Fandaj (41) je imenovan kao ubica trudne Vanese Balan u blizini Treviza u Italiji. On je nakon ubistva objavio jezive snimke sa pesmom.

Vanesa je bila u trećem mesecu trudnoće kada ju je Fandaj udario nekoliko puta u lice i izbo najmanje sedam puta kad je provalio u njenu kuću.

“Takav sam, odmah ti dajem srce, transparentnost i iskrenost, ali ne pomišljaj na to da me zaje*eš jer ako mi ispadneš iz srca, nećeš se vratiti tamo” , ovu pesmu je ubica objavio na TikToku i Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ:

STROGI USLOVI ZA SUROGAT – MAJKU ŠERIFOVIĆKINOG SINA! Jedno pravilo će vas šokirati, a ovako je Verica reagovala na upoznavanju…

Odmah potom objavio je i fotografiju sa slovenačkom granicom na horizontu.

Ali to je bio njegov pokušaj da zavara trag.

Bujar Fandaj, nakon što je nožem posekao Vanesu Balan, oprao je ruke u kupatilu i ušao u kamionet da pobegne. Nije poznato šta je radio u satima između ubistva i trenutka kada se ponovo pojavio u svom domu u Altivoleu.

– Međutim, mi smo aktivirali sve neophodne mere da ga pronađemo – rekao je Marko Martani, tužilac Treviza.

Kada je policija juče u ranim popodnevnim satima upala u njegovu kuću, zatekla je praznu kuću. Njegov auto je bio parkiran ispred ulaza, sa hladnim motorom.

Da bi pobegao, izabrao je drugo sredstvo, možda da uštedi vreme.

Tokom jučerašnjeg dana strahovalo se da je pobegao u Sloveniju i prešao granicu. Ipak, Fandaj nije uspeo da prevari policiju. Uveče se bekstvo ubice završilo se u blizini njegove kuće.

Vlasnik molerske firme opsednut Vanesom

Takođe na TikTok-u je objavio i snimak sa sledećim rečima: „Moja majka me je odgojila kao najljubazniju i najslađu osobu koju ćete ikada upoznati, ali ako me ne poštujete, saznaćete zašto nosim prezime svog oca“.

Vlasnik je male molerske firme “7 Color”, a dane je provodio među gradilištima i barovima u okolini. A za pauze za ručak jeo sendviče kupljene u supermarketu, onom u kome je ubijena žena radila.

Vanesa Balan

Bujar Fandaj voli fudbal: već desetak godina igra sa amaterima okruga iz Montebeluna. Komšije kažu da je bio ćutljiv i da je delovao nasilno. Njegovo je dobro poznato lice među onima koji posećuju barove i slot mašine u tom delu provincije Trevizo.

Živeo je sam u Italiji oko dve godine, ali je iza sebe ostavio porodicu. Na brojnim društvenim profilima, tri na Fejsbuku i dva na Instagramu, postavljao je fotografije sa prijateljima i rođacima, ali i video snimke sa posla. Želeo je da projektuje sliku uspeha, čak i ako je u stvarnosti krio opsesivnu i posesivnu sklonost.

Veruje se da su Vanesa i Bujar bili u kraćoj vezi, ali da je on postao opsednut njom.

PROČITAJTE JOŠ:

Samohrana majka troje djece Nihada Memić danas je izgubila bitku protiv raka

Vanesa i njen suprug Nikola su ga 25. oktobra prijavili za uhođenje. Dva dana kasnije, 27. oktobra, policija je pretresla njegovu kuću i zaplenila tri telefona.

Prema pisanju Republike, nakon pretresa se smirio.

blic.rs

BONUS VIDEO: