Početna Showbiz “BEZVEZE SE PATILA I CIJEDILA U ARENI!” Alen Islamović iznenadio izjavom o...

“BEZVEZE SE PATILA I CIJEDILA U ARENI!” Alen Islamović iznenadio izjavom o Prijovićki, pa progovorio o Bregoviću: Može u mišiju rupu

Jedan od najpoznatijih bendova današnjice, ali i bivše Jugoslavije, Bjelo Dugme, 2024. proslaviće 50 godina postojanja. Mnogi očekuju da će se tim povodom organizovati jubilarni koncert, a Alen Islamović je na ovu temu, ali i mnoge druge, govorio za Kurir televiziju:

PROČITAJTE JOŠ:

STROGI USLOVI ZA SUROGAT – MAJKU ŠERIFOVIĆKINOG SINA! Jedno pravilo će vas šokirati, a ovako je Verica reagovala na upoznavanju…

– Pa ne znam, ne znam, sve je do odluke Gorana. Ja stojim tu na usluzi, a da znam, da imam neke informacije da će to biti, rekao bih vam. Ne mogu vas slagati, ne znam i ne mogu ni potvrditi da li će to biti. Ali ako organizatori žele da to vide, da se to desi, ja stojim na raspolaganju. Ja sam rekao Goranu, gdje god ti, ja ću s tobom i u mišju rupu, ali da to bude dobro.

16, November, 2023, Belgrade – Hello magazine celebrated its 16th birthday at the Hyatt Hotel. Alen Islamovic. Photo: A.H./ATAImages
16, novembar, 2023, Beograd – Magazin Hello je proslavio 16. rodjendan u hotelu Hyatt. Photo: A.H./ATAImages (16, Nov

Iako je postao jedan od najpoznatijih pevača, koji je u mladosti važio za fatalnog muškarca, Alenov san nije bio da se bavi pevanjem, već da bude fudbaler:

– Dječje mašte su sasvim drugačije, odnosno, ja sam sebe vidio kao nogometaša. Igrao sam ja nogomet, igrao sam u drugoligašu u Bihaću, nogometni klub Jedinstvo. Trenirao sam jednu godinu dana, imao 19 godina, ali onda je došao gramofon u kuću, došla gitara, došle ploče, Beatlesi, nema šta nije došlo. Kada sam vidio neke dječake u parku da sviraju na gitari i još desetak curica oko njih, onda sam rekao: pa sa ovim se treba baviti, kakav nogomet, taj moj nogomet je bez veze.

A po pitanju zainteresovanosti lepšeg pola stvar se izgleda u međuvrenu preokrenula:

Sad je kontra. Svi lude za nogometašima, a muzičari su onako pro forme.

Sa pevačem smo se dotakli i uspeha Aleksandre Prijović, koja je rasprodala tri Beogradske i pet Zagrebačkih arena.

– Prijovićka je trebala raditi Hipodrom u Zagrebu, bez veze se patila sa pet arena. Bolje bi joj bilo da je dovela 50 hiljada ljudi, ili možda sto, na Hipodrom u Zagrebu i riješila problem jednim udarcem. Onako se patila. Po meni je to patnja. Ja bih prije otišao na Hipodrom i radio jedan pošteb koncert za 200-300 hiljada ljudi, kao što smo ga uradili, nego tu se cjediš u areni da naguraš 200 hiljada, treba ti deset arena.

Alen Islamović pred sam kraj godine ogolio je dušu i iskreno je pričao o mnogim aktuelnim temama, a mi se nadamo da će sledeće godine Bijelo Dugme održati jubilarni koncert.

POVEZAN INTERVJU:

Kurir.rs