Početna Rijaliti NAKON DISKVALIFIKACIJE POZNATO JE SA KIM ZADRUGAR DOČEKUJE JUTRA, OSVANULE FOTKE IZ...

NAKON DISKVALIFIKACIJE POZNATO JE SA KIM ZADRUGAR DOČEKUJE JUTRA, OSVANULE FOTKE IZ KREVETA

Adam Đogani nedavno je diskvalifikovan iz “Elite”, kada je samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima, zbog čega će snositi pogledice. On je poprilično aktivan na Instagramu, gde se redovno oglašava, a njena najnovija objava izazvala je burne reakcije.

Diskvalifikovani učesnik “Elite” podelio je fotografiju iz kreveta, na kojoj pozira sa golom devojkom, a ona je istu fotografiju objavila putem svog Instagrama, pa napisala da joj je on “muž”.

Oni su pozirali za društvene mreže, a čini se da Adam uživa u novoj vezi, iako se u Eliti polemisalo o njegovom odnosu sa Milicom Veličković, sa kojom je imao aferu pre njenog ulaska u rijaliti.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkriveno ko će čuvati sina Marije Šerifović i šta će biti sa žiriranjem u „Zvezdama Granda“

– Nismo bili intimni, a ni imali romansu. Ljubili smo se samo, on je bio sa mnojom drugaricom. Zvala sam ga iz zezanja. Sve je bila šala. Terza me je pitao da li sam imala nešto sa njim, a nije ni vreme, a ni mesto. Umesto da me je lepo pitao, odmah me je napao – govorila je Milica o aferi sa Adamom.

– Smeće jedno, ko zna šta sve postoji. Evo, sad će biti i da je sa Janjušem bila. Sa mnom si završila. G*vno jedno malo lažljivo. J*bo me dan kad sam sebi dopustio da budem s tobom. J*beš se po afterima. Darko, sve ovo što govoriš, to nije za džabe. J*bo te Janjuš. Ovakve se zovu na after, da bi h j*bali. Sa mnom si završila. Imaš ih ovde troje već. Ima da se ubijem ako zatrudni – govorio je Terza Milici.

Marija Šerifović o ženi koja je rodila njenog sina: “To je žena koja je…”

Podsetimo, Milica i Terza su imali burne svađe zbog Adama, a Milica je u jednom momentu i posumnjala da je u drugom stanju.

pulsonline.rs