Početna Showbiz Otkriveno ko će čuvati sina Marije Šerifović i šta će biti sa...

Otkriveno ko će čuvati sina Marije Šerifović i šta će biti sa žiriranjem u „Zvezdama Granda“

Vest da je Marija Šerifović dobila sina zahavljujući surogat majci danas je iznenadila javnost, ali malo ko zna da je Saša Popović pre samo godinu dana predvideo njenu sudbinu i otkrio ko će osim majke i baka Verice čuvati bebu.

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ kreativni direktor „Granda“, govorio je šta će biti sa Marijinim angažovanjem u „Zvezdama Granda“ ukoliko ostane u drugom stanju.

On je pre samo deset meseci rekao da je Marija planirala prinovu i da se zbog iste godinama dvoumila oko nastavka saradnje u najgledanijem muzičkom šouu, čiji je sastavni deo punih deset godina.

Saša je gostujući u emisiji istakao da je na početku svake sezone Marijin angažman bio pod znakom pitanja i to isključivo zbog planiranja trudnoće.

-Pre tri godine joj kažem ‘Radimo ovo’, a ona ‘Još sledeće godine i nema više, beba’. Aha, dobro. Sledeće godine isto ‘Radimo još ove godine, beba’. I ove godine, još ovu radimo. Sad ako je pitam radi li sledeće godine, kazaće: ‘Ne, dve bebe- ispričao je Popović anegdotu s Marijom, a zatim odgovorila šta će biti sa žiriranjem ukoliko dobije bebu.

POVEZANO:

Evo koliko novca je Marija Šerifović izdvojila da joj surogat majka rodi sina u Americi

-Kad bude došao taj trenutak, ja ću da tražim pauzu od devet meseci, jer sam to zaslužila- bila je odsečna tada ali se Saša nije složio sa njom, već joj je odmah dao predlog.

-Ti si luda! Kao trudna ne treba da ideš na koncerte, putovanja, ali sediš u ‘Zvezdama Granda’ i sve što treba da radiš je da stiskaš taster. Uzmeš četiri kandidata kao Bosanac. Dovedeš i bebu– predložio je Saša, a Marija se složila da je to dobra taktika.

Saša je zatim prokomentarisao kakav će biti Marijin naslednik, a ponudio joj je i pomoć.

POVEZANO:

Marija Šerifović o ženi koja je rodila njenog sina: “To je žena koja je…”

–Dete od Marije Šerifović će biti sto posto sluhista. Kako kandidat prođe, beba da glas i Marija glasa. Ako je tebi teško, ja ću da guram kolica, da stavljam mleko, cuclu… Ako treba ugradiću i silikone, pa neka sisa do ujutru-našalio se tada Popović.

Marija je u razgovoru za Grand istakla da želi da se posveti majčinstvu kada za to dođe vreme, a ne da joj dete čuvaju babe i dede.

Podsetimo, Marija je danas sve iznenadila objavivši fotografiju svog sina kom je dala ime Mario.

Ona je uz sliku napisala i emotivnu posvetu koja je raznežila njene pratioce, kolege i prijatelje.

-Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve, M&M – napisala je Marija Šerifović na Instagramu uz fotografiju bebe koja spava.

POVEZANO:

DUPLI RAZLOG ZA SLAVLJE! MARIJA ŠERIFOVIĆ JE DOBILA SINA, A ONDA JE USLIJEDIO JOŠ JEDAN USPIJEH

Povodom lepih vesti za Grand se oglasio i Saša Popović.

-Suzana i ja nismo ništa znali o tome da će se Marija ostvariti u ulozi majke. Toliko sam se obradovao, imao sam priliku da se čujem sa Marijom video pozivom, ma oduševljen sam- rekao je Saša za Grand i dodao:

-Mario je sladak kao med, ima plave oči i baka Verica mu po ceo dan peva Suznaninu pesmu „Oči, oči’.

nova.rs