Početna Showbiz “MARIJU SAM VIDJELA, IMA VELIKE PODOČNJAKE” Oglasila se Šerifovićkina kuma i otkrila...

“MARIJU SAM VIDJELA, IMA VELIKE PODOČNJAKE” Oglasila se Šerifovićkina kuma i otkrila kako izgleda beba Mario – “Pozvala me…”

Marija Šerifović (39) iznenadila je celokupnu javnost priznanjem da je dobila sina. Trudnoću je iznela surogat majka, a dečak, koji je po rođenju dobio ime Mario, došao je na svet u klinici u Los Anđelesu.

Kuma Marije Šerifović, Milena Đergović progovorila je o trenutku kada je prvi put ugledala malog Maria.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je jedini dečko Marije Šerifović kojeg je javnosti predstavila: Nisam mogla ni da pretpostavim da će nam se dogoditi emocije

– Ništa lepše u životu nisam videla. Marija me pozvala na video poziv i kada sam ga videla nisam mogla da verujem koliko je lep. Mariju sam videla, ima velike podočnjake, nadam se da će kada dođu u Srbiju dati nekome od nas da ga malo pazimo. Mada biće trka između nas i Verice ko će da brine o njemu. Marija mi je rekla: “Zamisli da dobijem devojčicu, šta bih radila…” i eto dobila je dečaka jer ga je i želela – rekla je za Blic dan.

Marija je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, ali bezuspešno

Put od želje da dobije dete do 2. decembra, kada je prvi put uzela svoju bebu u naručje, bio je izuzetno dug i komplikovan.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj video topi srca: Marija Šerifović izvela sina u prvu šetnju

O Marijinim pokušajima da ostane trudna niko nije znao ništa. Sama sa sobom je prolazila kroz pakao neuspešnih vantelesnih oplodnji i nije dozvoljavala da to oseti ni njena publika, niti da to bude tema u javnosti. Ipak, želja da dobije bebu bila je jača od neuspeha sa kojim se sretala i nije planirala da odustane. Šerifovićeva je na kraju, pre otprilike tri godine, počela da se raspituje o surogat majčinstvu.

Pre dve godine Marija je i zvanično ušla u proces dobijanja deteta uz pomoć surogat majke.

Prema sopstvenom priznanju, o surogat majci – ženi koja je iznela trudnoću i donela na svet njenog sina, kome je dala ime Mario, zauvek će osećati neizmernu zahvalnost i poštovanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkriveno ko će čuvati sina Marije Šerifović i šta će biti sa žiriranjem u „Zvezdama Granda“

Pored toga što je u Ameriku i privatno i poslovno išla i pre nego što je uradila prvu vantelesnu oplodnju i što je uopšte razmišljala o majčinstvu, ova zemlja je ubedljivo najsigurnija za žene koje žele da dobiju bebu uz pomoć surogat majke.

Identitet oca bebe Marije Šerifović ostaće nepoznat. U dokumentima, kao jedini roditelj malog Maria Šerifovića biće upisana samo Marija.

Kurir.rs/ Blic/ prenosi Senzacija.ba

BONUS VIDEO: