Početna Showbiz KOGA JE SVE LJUBILA MARIJA ŠERIFOVIĆ? Navodno je bila u vezi s...

KOGA JE SVE LJUBILA MARIJA ŠERIFOVIĆ? Navodno je bila u vezi s hrvatskom misicom, a jedino je njega predstavila javnosti

Ljubavni život pjevačice oduvijek je bio obavijen velom tajni.

Ljubavni život Marije Šerifović oduvijek je intrigirao javnost, posebno zbog toga što njezine partnerice javnost nije upoznala pa je uvijek ostavljala prostora za nagađanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Marija Šerifović o ženi koja je rodila njenog sina: “To je žena koja je…”

Navodno najpoznatija njena veza ili odnos koji je bio medijski propraćen je onaj s Džejlom Ramović kojoj je Marija bila mentor u pjevačkom natjecanju.

Prema tvrdnjama izvora bliskih Džejli, pobjednica ‘Zvezda Granda’ je navodno uhvatila svoju mentoricu s drugom djevojkom, zbog čega je došlo do svađe, a onda i prekida veze.

Prije Džejle, Mariju su povezivali s raznim djevojkama i muškarcima.

Dugo se govorilo o tome da je pjevačica navodno bila u vezi sa srpskom dizajnericom Elenom Karić.

Pisalo se da su Marija i Elena bile u strasnoj vezi, međutim njihove obitelji su to demantirale, pa je sve ostalo na nivou trača.

Poznato je i da je Marija navodno bila u dugoj vezi s djevojkom koja živi u SAD-u. Prema pisanju medija, njih dvije su se upoznale preko zajedničkih prijatelja, dok je pjevačica često odlazila u Los Angeles kod nje. Međutim, u javnosti ne postoji njihova zajednička fotografija koja bi mogla potvrditi taj odnos.

Veza s crnogorskim pjevačem i glumcem, Slavkom Kalezićem bila je je jedina koja je predstavljena javnosti.

Međutim, njihov emotivni odnos nije trajao dugo, te su prekinuli nakon šest mjeseci veze. Čak se špekuliralo i da je njihova veza bila samo marketinški trik.

Detaljnije o njihovoj vezi poslušajte ispod u videu:

Pjevačica je navodno ljubila i poznatu hrvatsku misicu, koja je glasine oštro demantirala.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkriveno ko će čuvati sina Marije Šerifović i šta će biti sa žiriranjem u „Zvezdama Granda“

STORY.RS