Početna Showbiz STROG ODGOJ Djeca Zlatana Ibrahimovića imaju sve, ali jedna stvar im je...

STROG ODGOJ Djeca Zlatana Ibrahimovića imaju sve, ali jedna stvar im je zabranjena

Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će dalje nastaviti kako žele, kazao je Zlatan

Zlatan Ibrahimović uložio je puno vremena i truda u fudbalsku karijeru, ali to ne znači da nije posvećen otac. S nevjenčanom suprugom Helenom Seger ima dvojicu sinova Maksimilijana i Vinsenta, kojima je priuštio sve na svijetu osim jedne stvari.

Iako njihovi vršnjaci vjerovatno redovno provode vrijeme na društvenim mrežama, njih dvojica ne smiju ni da im se približe.

POVEZANA VIJEST:

Ovo je majka Zlatana Ibrahimovića: Radila je kao čistačica, odgajala ga je kako je najbolje znala i mogla

– Volim svoju djecu kao nikoga na svijetu i uvijek će mi biti na prvom mjestu. Baš zato što ih volim, želim da ih zaštitim pa im zbog toga ne dopuštam korištenje društvenih mreža. Ne želim da ih povrijede loše stvari koje mogu pročitati o meni. Zato na mom Instagramu nema nijedne fotografije moje djece i porodice – rekao je Ibrahimović.

Maksimilijan i Vinsent krenuli su očevim stopama i uspješni su u mlađim kategorijama. Kad porastu, tvrdi njihov otac, moći će sami da odluče hoće li provoditi vrijeme na društvenim mrežama ili neće.

POVEZANA VIJEST:

Sinovi Zlatana Ibrahimovića su pravi ljepotani! (Foto)

– Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će dalje nastaviti kako žele – zaključio je najbolji fudbaler u historiji švedskog fudbala.

avaz.ba