Početna Showbiz NA SVE JE MISLILA! MARIJA SINU ODMAH PO ROĐENJU OBEZBJEDILA VEOMA BITNU...

NA SVE JE MISLILA! MARIJA SINU ODMAH PO ROĐENJU OBEZBJEDILA VEOMA BITNU STVAR: “Dugo sam se spremala…”

Marija Šerifović je dobila bebu uz pomoć surogat majke. Marijin sin rođen je početkom decembra i ponosna mama je odlučila da se zove Mario.

Marija Šerifović je sinu odmah po rođenju obezbedila važnu životnu stvar.

Džejla Ramović se obratila Mariji Šerifović nakon što je dobila sina: Imala je dvije želje

S obzirom na to da se sin Marije Šerifović rodio u Americi, odmah je dobio njihovo državljanstvo.

Naime, nakon što se pop zvezda i sama oglasila na svom Instagram profilu objavivši prvu fotografiju bebe, počele su spekulacije o tome kada će Marija i Mario doći u Srbiju.

Otkriveno kada će Marija sina dovesti kući! Sve je spremno za njihov dolazak u Beograd, pjevačica ne želi da zapostavi poslovni život

U intervjuu koji je dala za domaće medije, Marija Šerifović nije želela da otkriva tačan datum povratka iz Amerike rekavši da će sina dovesti u Beograd “uskoro”.

Budući da je na Marijinim profilima na društvenim mrežama najavljen njen veliki novogodišnji koncert 31.12. na trgu u Zenici, izvesno je da će upravo zbog poslovnih obaveza krajem meseca morati da se vrati kući, a samim tim i da će sin Mario doći sa njom, kao i majka Verica Šerifović koja je sve vreme bila uz Mariju u Americi.

Marija sa majkom Vericom

To znači da će proširena porodica Šerifović božićne praznike provesti u njenom domu u Beogradu na vodi.

Kako je Marija Šerifović navela u svojoj prvoj izjavi, momenat kad je upoznala svog sina ne može se porediti ni sa čim što je do sada doživela.

„Velika želja me je vodila kroz vrlo kompleksan i zahtjevan proces“: Marija Šerifović u ispovijesti otkrila sve o roditeljstvu, porođaju i važnim odlukama koje je donijela

– Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati… I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj – rekla je muzička zvezda.

Marija u svojim medijskim nastupima tokom godina iza nas nije krila da želi da postane majka, a jednom prilikom je objasnila i zašto mašta o dečaku. Poredeći svoju generaciju, rođenu sredinom osamdesetih, sa današnjim tinejdžerima, Marija je izrazila svoje strahove kada je u pitanju vaspitanje devojčica naglasivši da smatra da bi se bolje snašla kao majka muškog deteta.

Kurir.rs/ Blic/ preneo: M. J.