Početna Vijesti PRONAĐEN DJEČAK KOJI JE NESTAO PRIJE 6 GODINA: Aleksu se trag gubi...

PRONAĐEN DJEČAK KOJI JE NESTAO PRIJE 6 GODINA: Aleksu se trag gubi u Španiji gdje je bio sa mamom i bakom, našli ga u Francuskoj VIDEO

Sedamnaestogodišnji engleski dječak iz Oldhema, koji je nestao u Španiji 2017. godine, pronađen je u Francuskoj, saopštile su vlasti.

Tinejdžer, koji se odaziva na ime Aleks Bati, pronađen je u gradu Revelu, istočno od Tuluza. Prije šest godina, Aleks, tada 11-godišnjak, bio je na odmoru sa majkom i dedom, kada su svi troje nestali na jugu Španije. Izvor iz policije rekao je da je Aleksa u policijsku stanicu doveo zabrinuti vozač.

NAJČITANIJA VIJEST:

Pjevač na pola pjesme u toku nastupa pao i umro na licu mjesta: Uznemirujući snimak ostavio ljude bez riječi

Aleksova baka i zvanični staratelj Suzan Karuana rekla je 2018. da vjeruje da su ga njena kćerka i bivši muž odveli u inostranstvo da živi „alternativnim načinom života“. A sada, šest godina nakon njegovog nestanka, tužioci kažu da je Aleks pronađen živ i zdrav u blizini Tuluza u Francuskoj, nakon što je pobjegao iz „duhovne zajednice“.

Istražitelji veruju da je Aleks pobegao iz ruralne zajednice i proveo dane u pešačenju preko Pirineja pre nego što ga je pokupio kamiondžija koji ga je odveo u policijsku stanicu u Revelu, blizu Tuluza.

ČITANA VIJEST:

“BIO JE SPONZORUŠA I IZGUBLJEN SLUČAJ KOJI SAM IZDRŽAVALA!” UDOVICA OTKRILA DRUGU STRANU OLIVERA DRAGOJEVIĆA

Suzan, koja nikada nije izgubila nadu da će se ponovo spojiti sa svojim unukom, rekla je da veruje da su njena ćerka i bivši muž oteli Aleksa kako bi on mogao da živi „alternativnim načinom života“.

– Nisu hteli da (Aleks) ide u školu, ne veruju u redovnu školu.“

Aleks je doleteo na aerodrom Malage u Španiji na unapred dogovoreno putovanje sa majkom Melani – koja nema zakonsko roditeljsko starateljstvo – i dedom Dejvidom na jednonedeljni boravak u oblasti Benahavis, u blizini Marbelje 30. septembra 2017.

Ali Aleks, njegova majka i deda se nisu vratili kući kako se očekivalo 8. oktobra 2017, što je izazvalo opsežnu policijsku istragu o očiglednoj otmici dečaka.

ČITANA VIJEST:

SVAKU VEZU JE PREKINULA ZBOG TREĆE OSOBE: Rada Manojlović progovorila o skandaloznom raskidu

Kurir.rs/Dejli mejl