Početna Showbiz “BIO JE SPONZORUŠA I IZGUBLJEN SLUČAJ KOJI SAM IZDRŽAVALA!” UDOVICA OTKRILA DRUGU...

“BIO JE SPONZORUŠA I IZGUBLJEN SLUČAJ KOJI SAM IZDRŽAVALA!” UDOVICA OTKRILA DRUGU STRANU OLIVERA DRAGOJEVIĆA

Pevač Oliver Dragojević je preminuo 29. jula, a njegova ljubav, supruga i životna saputnica Vesna je sada progovorila o njemu, piše Pulsonline.

MALI DANIJEL (11) NAĐEN MRTAV U ORMARU Majka osuđena za ubistvo mališana: Imao samo 15 kg kad su ga našli

Dragojevićeva udovica se sada prisetila mladosti, kao i dana kada ju je Dragojević tek osvajao. Vesna je, takođe, ispričala kako ju je Oliver pratio po Stradunu kad mu je zapala za oko, iako je tada imao devojku.

– Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: “Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!” A kažem ja njemu: “Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana” – rekla je kroz gospođa Dragojević kod Giuliana, u njegovom večernjem šou-programu na Radio Dalmaciji.

Kako kaže gospođa Dragojević, Oliver je bio izgubljen slučaj.

– On je bio izgubljen slučaj. U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudila sam celu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici – rekla je gospođa Dragojević tom prilikom i otkrila kako ga je ona izdržavala.

– On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala, moji su digli kredite da uredimo stan… Kad smo se venčali, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti. Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti – rekla je gospođa Dragojević tom prilikom.

pulsonline.rs

LEGENDARNI ČOMBE DRUGI PUT POSTAO OTAC: MALIŠAN DOBIO NEOBIČNO IME