Početna Vijesti Otišla na liposukciju i umrla! Influenserka (29) važila za pravu ljepoticu i...

Otišla na liposukciju i umrla! Influenserka (29) važila za pravu ljepoticu i zgodnicu, dok joj ovaj estetski zahvat nije odnio život

Brazilska influenserka Luana Andrade umrla je u utorak, dan nakon što je bila podvrgnuta liposukciji kolena u bolnici u jugoistočnom gradu Sao Paulu.

Luani Andrade, 29, je zahvat uradio privatni lekar i anesteziolog kojeg je angažovala njena porodica, navodi se u saopštenju bolnice Sao Luiz. Manekenka je doživela zastoj srca oko dva i po sata nakon operacije.

– Operacija je prekinuta, a pacijent je podvrgnut testovima koji su otkrili masivnu trombozu, saopštili su iz bolnice.

Prebačena je na intenzivnu terapiju gde je podvrgnuta lekovima i hemodinamskom tretmanu.

Proglašena je mrtvom oko 5.30 u utorak. Uzrok smrti je plućna embolija. Operativni doktor i anesteziolog, čija imena nisu saopštena, od srede ujutro nisu komentarisali.

– Rastrgan sam i živim svoju najveću noćnu moru. Deo mene me je napustio, napisao je na Instagramu njen dečko Žoao Hadad.

Izgradili smo prelepu priču i intenzivno živeli svoje snove. Pored toga što si mi devojka, ti si i uvek ćeš biti moj partner i van ovog života, ljubavi moja. … Ti si moje svetlo, princezo. Molim te da i dalje paziš na mene i sve nas odozgo. Uvek ću te voleti, od sada do večnosti!

Zena.blic.rs