Početna Vijesti OVO JE MUŠKARAC KOJI SE RAZNIO BOMBOM: Sačekao da prođu vozovi, pa...

OVO JE MUŠKARAC KOJI SE RAZNIO BOMBOM: Sačekao da prođu vozovi, pa se ubio na klupi na Železničkoj stanici: Tragedija

Dragan S. (40) raznio se danas bombom na Železničkoj stanici u Čačku nakon što je sačekao da prođu vozovi.

Ovo je prava tragedija, ugasio se mlad život. Živio je sam sa majkom i koliko je nama poznato vozio je kamion. Ovo nas je sve zaista potreslo, kaže za RINU mještani Pranjana.

Prema riječima ostalih očevdaca, prije ove nesreće prošao je jedan putnički, a zatim i teretni voz, pa se pretpostvlja da je muškarac čekao da ostane sam kako bi aktivirao eksplozivnu napravu. Sjedio je sam na klupi koja je izdvojena od ostalih.

Sve se dogodilo u 8.42 kada je D.S. aktivirao ručnu bombu dok je sjedio na klupi. Nastradao je na licu mjesta, niko drugi nije povređen.

Kako smo čuli čovek je sjedeo na klupi, nakon čega je aktivirao eksplozivnu naravu i raznio se. Mi nismo bili tu, ne znamo da li se baš tako desilo, ali to je ono što smo čuli – rekao je jedan od građana Čačka koji se našao u blizini Železničke stanice.

Na licu mjesta je veliki broj pripadnika policije, koji vrše uviđaj.

Osim čoveka koji je nastradao, nije bilo drugih povrjeđenih lica.

– Ja sam sjedio na klupi na nekih dvadesetak metara udaljenosti, ne znam tačno. Čekao sam tu penziju, jer radnici obližnje pošte čekaju pa sam tu malo sjeo. Kad je to puklo, Bože me sačuvaj. Ja sam se sav stresao. Kasnije su nas uveli unutra u Železničku stanicu. Poslije sam čuo da se čovjek ubio – rekao je za RINU očevidac tragedije Petar Đurović.

blic.rs