Početna Vijesti POZNATA KNJIŽEVNICA/ Rudan o uspjehu Aleksandre Prijović: Više je napravila za...

POZNATA KNJIŽEVNICA/ Rudan o uspjehu Aleksandre Prijović: Više je napravila za mir između Srba i Hrvata nego sve smeće u odijelima

To su neka druga djeca i druge generacije, poručila je Rudan

Književnica Vedrana Rudan bila je gošća emisije “Pokreni se” koja se emitira na srbijanskoj TV Nova.

Rudan je razgovarala s voditeljem o nizu tema, a dotaknuli su se i uspjeha pjevačice Aleksandre Prijović, kako u Srbiji, tako i u regionu.

– Mladi ljudi su prije svega pametni, nisu opterećeni nikakvom prošlošću jer su profesori koji predaju u školi toliko dosadni, pa iako ih huškaju u nekom smjeru, oni to ne čuju jer su na telefonima. Mogu klepetati šta im je volja, do njih to ne dopire – počela je književnica i dodala:

– I ta Aleksandra, ona je u Hrvatskoj sigurno veća zvijezda nego naš premijer. Za nju znaju svi. A kako se zove premijer Hrvatske moja unuka sigurno ne zna niti ju je briga. Ja sam pitala svoju unuku da li zna ko je Aleksandra Prijović, a ona kaže “nona, kako me to možeš pitati?” i onda krene pjevati njene pjesme, koje ja naravno ne znam.

Ne možemo ići natrag. Ne možemo mi našu djecu pretvoriti u nekakve male ustaše. Ne mi, nego neki naši političari. To su neka druga djeca i druge generacije. Oni odlučuju šta će voljeti, šta će im se sviđati, a to što nekakav Huljić lupeta, oni ni ne znaju ko je Huljić. Njima je Aleksandra carica i tu staje sve. I neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego sve smeće koje se slika u odijelima i jedan trenutak je u ratu, a drugi u miru – zaključila je Vedrana Rudan.

Avaz.ba