Početna Vijesti Poznati novi detalji o smrti Matthewa Perryja: Ljekari ga oživljavali u vodi,...

Poznati novi detalji o smrti Matthewa Perryja: Ljekari ga oživljavali u vodi, nisu ga prebacili u bolnicu

Poznati su novi detalji smrti slavnog glumca Matthew Perry (54) koji je iznenada preminuo u subotu u jacuzziju u svom domu u Los Angelesu.

Hitne službe poslane su u njegov dom u 16:07 sati u subotu. Liječnici su pokušali spasiti Perryja dok je još bio u jacuzziju, ali pokušaji da ga ožive bili su neuspješni te su ga proglasili mrtvim na mjestu događaja.

https://www.youtube.com/watch?v=BrsGZtRfGeQ

Također, policija je potvrdila da glumca nisu prebacivali u bolnicu. Perry nije odveden u bolnicu, a kasnije je viđen kombi mrtvozornika kako je stigao na imanje. Zvanični uzrok smrti još nije objavljen.

Perry je pronađen u svom jacuzziju i zasad nema sumnji da se radi o kriminalnom djelu. Izvori su naveli da je Perry jučer odigrao dvosatnu rundu pickleballa.

Ubrzo nakon toga, poslao je svoju pomoćnicu da obavi određene zadatke, a kada se vratila dva sata kasnije, otkrila je da Perry “ne reagira” te je pozvala hitnu.

Uz ‘Prijatelje’ je snimio brojne filmove. 1997. godine je uz Salmu Hayek glumio u ‘Fools Rush In’, a 1999. uz Brucea Willisa u ‘The whole nine yards’. Matthew je krenuo snimati i film ‘Servicing Sara’, uz Elizabeth Hurley.

klix.ba