Početna Vijesti Dejan dan prije smrti okačio oglas da prodaje Fiata u kojem je...

Dejan dan prije smrti okačio oglas da prodaje Fiata u kojem je poginuo: Stradao vozeći u kontrasmijeru

Od vozača “fijat punta” Dejana J. (53) koji je prije dva dana poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu “Miloš Veliki” kod Obrenovca, kada je vozio u kontrasmijeru udario u “hjundaji”, oprostila se potresnom porukom kćerka koja je imala jednu molbu za njegove prijatelje.

Podsjetimo, sa Dejanom J. u kolima bio je i N. K. (40) i on je sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Hospitalizovana je i D. P. (30), koja je bila za volanom “hjundaija” u koji se zakucao “punto”. Do tragične nesreće, podsjetimo, došlo je jučer popodne kada je “fijat”, idući brzom trakom u kontrasmijeru, udario u “hjundaiji” koji se regularno kretao svojom trakom. Poslije silovitog sudara sa “hjundaijem” “fijat” se zapalio.

– Obavještavam vas da je moj otac Dejan poginuo 3. septembra u teškoj saobraćajnoj nesreći. Molim njegove prijatelje da ne zovu njegov broj – napisala je djevojka, dok su ispod ovog posta mnogobrojni korisnici izjavljivali saučešće.

Naime, poginuli Dejan J. bavio se masažama, redovno je objavljivao oglase na društvenim mrežama u kojima je reklamirao svoje usluge i pozivao zainteresovane da zakažu svoj termin. Bio je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je tako samo dan prije stravične nesreće objavio da prodaje “fijat punta” u kom je jučer i poginuo.

– U oglasu su je napisao da “punta” cijeni 700 eura, a uz fotografije kola sa svih strana, naveo je da ima ugrađen i plin. Tako da moguće je i da je plin doveo do toga da se auto zapali poslije udarca – kaže sagovornik.

Nažalost, slučajna bizarnost jeste i ta da je samo dva dana prije nesreće Dejan objavio status vezan za bezbijednost u saobraćaju.

– Dragi vozači uskoro kreće prvi dan škole. Stanite na pješačkom prelazu i usporite u blizini škole, otvorite oči i ne žurite nigdje. Djeca su u saobraćaju skoro nevidljiva, do drugog razreda se ne vide iza automobila, vesela su i nepromišljena. Ne zaustavljajte njihove živote, zaustavite svoje automobile. Srećan prvi dan škole – ovaj post poginuli je objavio prije dva dana.

Istragu o ovoj saobraćajnoj nesreći vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog da se uradi obdukcija, da se pregleda vozilo, urade toksikološke analize, kao i da se identifikuje stradala osoba.

Izvor: Kurir