Početna Vijesti Neutješna supruga tragično stradalog Jasmina Kule bez riječi: Samo se prisjeća zajedničkih...

Neutješna supruga tragično stradalog Jasmina Kule bez riječi: Samo se prisjeća zajedničkih trenutaka kroz porodične fotografije

Juče je sa velikom tugom i saosećanjem klanjana dženaza Jasminu Kuli, koji je preminuo u strašnoj saobraćajnoj nesreći. Ova tužna ceremonija okupila je brojne prijatelje, rodbinu i poznanike koji su došli da odaju počast ovom mladom čovjeku, koji je prerano otišao na bolji svijet.

Jasmin je iza sebe ostavio neutješnu suprugu i dvoje male djece, koji su sada suočeni s velikim gubitkom. Njegova smrt ostavlja duboku ranu u njihovim srcima, a bol zbog odlaska voljenog supruga i oca je neizmerna.

Emira, Jasminova supruga, je dan prije suprugove dženaze podijelila porodičnu fotografiju na svom Instagram profilu. Na slici su bili ona, Jasmin i njihovo dvoje male djece, zračeći srećom i ljubavlju. Ovo je bila posveta svom suprugu i podsjećanje na sretne trenutke koje su proveli zajedno.

Jučer je također podijelila kolaž zajedničkih fotografija sa voljenim suprugomo iz dana sreće.

U znaku svoje tuge i sećanja na supruga, Emira je odlučila izbrisati sve ostale fotografije sa svog Instagram profila, ostavljajući samo one koje prikazuju njihovu ljubav i srećne trenutke koje su dijelili. Ovaj gest svedoči o dubokoj ljubavi i odanosti, i o potrebi da se zadrže uspomene na osobu koja je bila nezamenjiva u njenom životu.

Ostaje da se nadamo da će Emira i njena deca, uz podršku porodice i prijatelja, pronaći snagu da prevaziđu ovu tešku situaciju i da će sjećanja na Jasmina živjeti kroz njihovu ljubav i sjećanje.