Početna Vijesti NOVI SKANDAL NA NASTUPU! BRESKVICA GURNULA DJEVOJKU! (VIDEO)

NOVI SKANDAL NA NASTUPU! BRESKVICA GURNULA DJEVOJKU! (VIDEO)

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, gurnula je devojku na svom nastupu, koja je pokušala da se popne na binu.

Naime, kako pišu na društvenoj mreži Tviter, Anđela je prvo pozvala devojku da se popne na binu, a onda ju je gurnula nazad, gde je ona pala preko publike.

Ovaj šok snimak odmah je postao viralan na društvenim mrežama, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod:

Podsećanja radi, Breskvica se nedavno našla u žiži javnosti kada ju je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković prozvao i zabranio njene nastupe, dok su joj organizatori nastupa u Vranju, samo dan ranije, otkazali saradnju.

Naime, nakon zabrane nastupa u Banjaluci, čelnici manifestacije u Vranju odlučili su da Breskvičin nastup otkažu kako ne bi negativnu atmosferu stvorili i u Vranju.

Tim povodom se na društvenoj mreži Instagram Anđela oglasila i izjavila:

– Dragi moji, kao što znate sutra, 28. avgusta, trebalo je da se družimo na trgu u Vranju. Moj menadžment je tokom jučerašnjeg dana obavešten da je koncert otkazan bez argumentovanog opravdanja. Kao što znate, poslednjih deset dana suočavam se sa ogromnim pritiskom koji su mi pojedini ljudi ničim izazvani nametnuli i trudim se da se sa njim dostojanstveno nosim – navela je Breskvica i dodala:

– Da li su organizatori podlegli tom pritisku ili su u pitanju neki drugi razlozi za koje javnost ne sme da zna ne mogu da tvrdim, ali mogu da vam kažem da sam u poslednjih mesec dana dobila na stotine vaših poruka u kojima sam videla koliko ste želeli da se družimo u Vranju. Zbog svih vas koji cenite i poštujete to što radim i koji mi dajete vetar u leđa, obećavam da neću stati. Vidimo se uskoro sa novim pesmama. Vaša Breskvica.

Organizatori manifestacije “Dani Vranja” o svemu su se oglasili na društvenim mrežama.

– Povodom toga, kako ne bismo doveli kulturno turističku manifestaciju “Dani Vranja” u negativni kontekst i zbog reakcije građana stvorili negativnu atmosferu, doneli smo odluku da nastup estradne umetnice Breskvice otkažemo – stajalo je u njihovom saopštenju.

PULSONLINE.RS