Početna Showbiz MILICA MITROVIĆ PROMIJENILA PLAN U POSLJEDNJI ČAS! ANA ĆURČIĆ IZVISILA…

MILICA MITROVIĆ PROMIJENILA PLAN U POSLJEDNJI ČAS! ANA ĆURČIĆ IZVISILA…

Ani Ćurčić, kao drugoplasiranoj učesnici rijaliti šou-programa “Zadruga 6”, trebalo je da pripadne ta čast da zatvori sezonu emisija “Narod pita” sa pobednicom ovog TV formata – Aleksandrom Nikolić.

Ana je čak sinoć i najavila svoje gostovanje u večerašnjoj emisiji kada ju je Almir Asanović, lažni pilot i pukovnik, javno pozvao da mu se pridruži u studiju.

– Ne mogu. Ja sutra gostujem u “Narod pita”. Takav je dogovor i pravilo, a ja poštujem dogovore i pravila – odgovorila je ljubazno Ćurčićeva.

Međutim, u toku današnjeg dana se oglasila Milica Mitrović, vernim pratiocima “Zadruge” poznatija kao Velika šefica, i obelodanila da je došlo do promene plana u poslednji čas, odnosno da sa Aleksandrom neće gostovati Ana.

– Gosti poslednje emisije “Narod pita” u ovoj sezoni biće Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević – poručila je Milica putem društvenih mreža i izazvala burne komentare, budući da mnogi jedva čekaju da vide jedno do drugog nekadašnje ljubavnike.

Sa druge strane, kako je to izgledalo kada se Ana Ćurčić sinoć uključila u emisiju “Narod pita” pogledajte u odvojenom tekstu:

OGLASILO SE MINISTARSTVO ZBOG ALMIRA HASANOVIĆA, PUKOVNIKA I PILOTA SAOPŠTILI SLJEDEĆE

PULSONLINE.RS