Početna Rijaliti OGLASILO SE MINISTARSTVO ZBOG ALMIRA HASANOVIĆA, PUKOVNIKA I PILOTA SAOPŠTILI SLJEDEĆE

OGLASILO SE MINISTARSTVO ZBOG ALMIRA HASANOVIĆA, PUKOVNIKA I PILOTA SAOPŠTILI SLJEDEĆE

Sinoć je u emisiji “Narod pita” gost bio Almir Aasanović koji se u medijima predstavljao kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane.

On je tokom emisije govorio da je ludo zaljubljen u Anu Ćurčić, a nekoliko putaj joj je izjavio i ljubav.

Sada se oglasilo ministarstvo odbrane, koje je saopštilo danas da Almir Asanović, koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane, nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio.

“Radi istinitog obaveštavanja javnosti i sprečavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio”, navedeneo je u saopštenju, a prenosi “Tanjug”.

Dodaje se da se imenovani u javnosti pojavljuje u uniformi Vojske Jugoslavije, s oznakama Vojske Jugoslavije, koje više nisu u upotrebi u Vojsci Srbije.

Podsetimo, Almir je u javnost dospeo i kao bivši muž Divne DNK, dok je sinoć u emisiji narod pitao izjavljivao ljubav Ani Ćurčić.

PULSONLINE.RS