Početna Vijesti OVO JE SRBIN KOJI SE UTOPIO U GRČKOJ! Porodica neutješna: Vlado ljudska...

OVO JE SRBIN KOJI SE UTOPIO U GRČKOJ! Porodica neutješna: Vlado ljudska veličino, posljednji pomen

Vladislav Jovičić (30) iz Kragujevca utopio se u utorak na poznatoj plaži na grčkom ostrvu Lefkada, kada je pokušao da spasi djevojku iz velikih talasa, a sada se njegova porodica i prijatelji opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Prema navodima grčkih medija Jovičić je ušao u more kako bi spasio svoju djevojku iz vode, ali nažalost on nije uspio da se spasi. On je kobno putovanje otišao s djevojkom i dvoje prijatelja.

Njegov ujak objavio je njihovu zajedničku fotografiju u restoranu gdje su pozirali nasmijani i pred punom trpezom. On je ovu fotografiju objavio uz potresne riječi: “Mom sestriću Vladi, ljudskoj veličini, posljednji pomen od ujaka!”

Ispod ove fotografije samo su se nizali tužni komentari njegovih prijatelja.

– Vlado neka ti je laka zemlja i da ti bog podari rajko naselje. Neutješni smo nakon ove vijesti… Iskreno saučešće porodici. Tuga pregolema, neka počiva u miru, a vama snaga da izdržite. Ode nam još jedan anđeo… – stoji u jednom od komentara:

– Duša moja, ljepotan naš! Sunce naše drago. O Bože, kakva tragedija… Da ti je laka zemlja i da te anđeli čuvaju.

Talasi su u utorak na grčkom ostrvu bili veliki.

– Navodno je njegova djevojka ušla u vodu i talasi su je povukli. Vlada je odmah uletio za njom i uspio da je spase i pomogne joj da se izvuče do obale. Međutim, prema riječima očevidaca, on nije uspio da ih savlada i izađe iz mora. Sebe nije uspio da spasi – ispričao je sagovornik Kurira.

Prema informacijama iz policije, on je nekoliko minuta plutao na stomaku, a potom su kupači uspjeli da ga izvuku na obalu plaže Megali petra. Pokušali su da mu pruže prvu pomoć do dolaska Hitne pomoći. Prebačen je u bolnicu, ali su ljekari mogli samo da konstatuju smrt, prenijeli su grčki mediji.

Tijelo Kragujevčanina je prevezeno na Odjeljenje forenzičke medicine u Patrasu kako bi se obavila obdukcija. Očevici su navodno ispričali da su Vladimir, njegovi prijatelji i djevojka u vodi bili svega nekoliko minuta prije nego što je počela drama.

Izvor: Kurir