Početna Vijesti TRAGEDIJA/ Ovo su članovi porodice iz Srbije koji su poginuli u nesreći...

TRAGEDIJA/ Ovo su članovi porodice iz Srbije koji su poginuli u nesreći u BiH

Komšije su i objavile fotografiju svojih stradalih komšija na kojoj se može vidjeti majka Vidosava sa svojim sinovima i unukom

Vidosava Jovanović (49) iz Sremske Mitrovice i njena dva sina Dejan (23) i Aleksandar (19), kao i njena šestogodišnja unuka poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjučer u Prnjavoru, a njihove komšije sada se opraštaju od njih na društvenim mrežama, piše Kurir.

Nesreća se dogodila 27. avgusta oko 20.30, na magistralnom putu Prnjavor – Derventa, u malom naselju Štrbci. Sumnja se da je do udesa došlo kada je Passat kojim je upravljao mladić Boban Đ. (26) iz Prnjavora udario u Peugeot u kom je bila četvoročlana porodica iz Sremske Mitrovice.

– Velika tuga, izgubili smo jako dobre komšije. Neka vas čuvaju anđeli i neka vam je vječna slava – napisala je neutješna komšinica porodice koja je u trenu smrtno stradala.

Komšije su i objavile fotografiju svojih stradalih komšija na kojoj se može vidjeti majka Vidosava sa svojim sinovima i unukom. Mještani Sremske Mitrovice imaju samo riječi hvale za ovu porodicu.

– Iako su živjeli skromnim i povučenim životom, nisu se predavali već su se hrabro borili sa osmjehom na licu. Jako nam je teško zbog svih njih, ali djevojčice najviše jer je bila kao princeza – piše u jednom komentaru, dok ostali korisnici Facebooka izjavljuju saučešće ostalim članovima porodice zbog velikog gubitka.

Istraga je u toku i nju vodi Okružno javno tužilaštvo Banja Luka, koje je obavilo uviđaj na licu mesta uz prisustvo policijskih službenika iz Policijske stanice Prnjavor. Tužilaštvo intenzivno radi na rekonstrukciji događaja kako bi se razjasnila sva okolnosti ovog tragičnog događaja koji je ostavio dubok pečat tuge u zajednici.

(DEPO PORTAL/mm)