Početna Vijesti CIJELI SVIJET OBIŠLA BRODOM I NA KRAJU SE UDAVILA NA SMRDLJIVOJ PLAŽI!...

CIJELI SVIJET OBIŠLA BRODOM I NA KRAJU SE UDAVILA NA SMRDLJIVOJ PLAŽI! Potresne riječi oca nastradale Ive: Ovaj poziv je ugasio nadu…

Iva Balog (27) iz Novog Sada, čije je beživotno tijelo pronađeno nakon gotovo dvodnevne potrage pored obale u Dunavu na području Starih Banovaca, biće sahranjena sutra na groblju u Sremskoj Kamenici.

Atila Balog, Ivin otac, skrhan od bola, navodi da mu je nadu da će kćerku pronaći u sekundi prekinuo poziv inspektora. Iva Balog posljednji put je viđena kod Oficirske plaže u Petrovaradinu, gdje je gotovo dva dana vršena detaljna pretraga.

“Napravili smo ogromnu pretragu i na kopnu i po vodi jer nam niko nije potvrdio da li je ona ostala u vodi ili je izašla. Uporedo smo tražili i momke koji su tvrdili da su bili sa njom i bacali kamenčiće, pa neke druge navalentnije momke, ma svaku informaciju koju smo dobili išli smo ka njoj, međutim kada su me zvali iz policije da mi kažu da su je našli… svaka nada je iščezla”, kaže otac nastradale djevojke.

Šta se dogodilo niko ne zna da potvrdi, kaže Atila, ali ishod je isti.

“Ona više nije živa. Pozvali su me iz policije, inspektor me je pozvao da dođem u Policijsku upravu u Staroj Pazovi. Odatle sam išao do kapele da je prepoznam. Nemam riječi. Cijeli svijet je obišla brodom i na kraju se udavila na ovoj smrdljivoj plaži”, dodao je skrhani otac.

Iva će biti sahranjena danas u 13 sati na groblju u Sremskoj Kamenici.

U danu kada je pronađeno tijelo njihove kćerke, Ivina majka, Arijana Balog govorila je o tome koliko se njena kćerka radovala povratku kući.

“Pet mjeseci je napornog radila. Po 13, 14 sati je ona bila na nogama. Tog dana kada je nestala je bila presrećna, cijeli dan je skakutala što je došla kući, što vidi brata i sestru, nas roditelje, ali i što će poslije toliko vremena biti sa prijateljima”, rekla je uplakana žena.

Još nije objelodanjeno pod kojim okolnostima i ko je pronašao nesrećnu djevojku. Nakon što je porodica identifikovala Ivu, njeno tijelo je trebalo da bude poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Međutim, njena sestra Martina otkrila je da je Ivu prilikom ulaska u vodu izdalo srce pri ulasku u Dunav i zato obdukcije neće ni biti.


Izvor: Kurir