Početna Vijesti Glavni baja iz Novog Pazara ulazi u Zadrugu! Ramiz ima 53, u...

Glavni baja iz Novog Pazara ulazi u Zadrugu! Ramiz ima 53, u braku je 33 godine, a izgleda kao zvijer

Frizer Ramiz Gusinac iz Novog Pazara jedan je od budućih takmičara “Elite”, inače javnosti poznat kao bivši učesnik jednog takođe popularnog rijalitija.

Ovaj pedesetrogodišnji frizer iz Novog Pazara u braku je preko tri decenije, a u rijaliti ulazi bez supruge.

Svi su se oduševili kad su vidjeli da je u top formi, a za medije je otkrio i da li će doći u iskušenje da prevari suprugu.

– Ja sam Ramiz Gusinac, rođen sam 1980. u Novom Pazaru, živim u Novom Pazaru. Frizer sam po zanimanju. Oženjen, da se zna. Sa suprugom sam 33 godine. Pitali su me da li vjerujem u ljubav na prvi pogled – verujem. Sa suprugom sam se zabavljao samo 17 dana. Znači vjerujem – rekao je Ramiz za “Republiku”, pa otkrio da li se plaši da će neka zadrugarka pokušati da ga osvoji i da li je spreman na to:

– Spreman sam, neću da kažem ništa. Znam u šta se upuštam. Mislim da mogu da se branim. Ali ništa ne isključujem, jer svi kažu da neće da im se desi, pa im se baš desi. Ali neka, polako. Supruga me je podržala kako treba da podrži. Stvarno dobro. Rekla mi je da ako nešto pogriješim, da se ne vraćam… – odgovorio je on.

Ramiz je progovorio i o svom prisustvu na društvenim mrežama, te otkrio da li poznaje neke od bivših takmičara.

Foto: Instagram/zexgus1970

– Aktivan sam na TikToku, tu nema psovki na mom “lajvu”. Odmah ga isključim. Posljednjeg kog sam blokirao je onaj Makedonija. On postavlja kao neka pravila kako će da se ponaša. Ko si ti da postavljaš kako treba da se ponaša neko? On bi volio da bude glavni. Sa Dalilom se nisam upoznao, sa Kristijanom sam dobar prijatelj, sa Matejom, Erminom… – zaključio je Gusinac.

Novi.ba