Početna Vijesti KARLEUŠINU I STANKOVIĆEVU SARADNJU SPRIJEČIO SAŠA POPOVIĆ: Jelena otkrila do sada nepoznate...

KARLEUŠINU I STANKOVIĆEVU SARADNJU SPRIJEČIO SAŠA POPOVIĆ: Jelena otkrila do sada nepoznate detalje o saradnji

Za Milana ima samo reči hvale!

Jelena Karleuša potvrdila je da je Saša Popović pre mnogo godina stopirao njenu saradnju sa Milanom Stankovićem.

Velika želja pop dive bila je da čuveni hit “Insomnija” otpeva sa Milanom, ali do toga nije došlo.

– To je istina. Ja sam još tada njega zvala. Još tad mi se Milan sviđao. Ali, evo, desilo se da 150 godina kasnije mi imamo zajednički rad na ovako divnoj pesmi – istakla je Jelena.

Milan se sa ovom pesmom vratio na scenu na pravi način i na velika vrata. On je za mene jedan od najtalentovanijih mladih pevača i sigurno će se duet desiti u budućnosti. Ovo je samo spoj neverovatne sličnosti u energijama i u mentalitetu i možda ludilu, kako se pesma i zove – rekla je pevačica.

Njena i Milanova saradnja dogodila se tek sada, na njenom albumu “Omega” i pesmi “Ludilo” za koju je Milan radio muziku.

– Muziku za pesmu sam dobila od Milana. Njegov deo je dobijen, a tekst i aranžman sam platila (smeh) – istakla je Jelena.

Na pitanje kako komentariše to što je Milan već neko vreme posvećen veri, pevačica je istakla da o tome treba on da govori.

– Zašto se ne bi vratio? Ja ne znam stvarno gde je on otišao, ali svako ima svoje razloge i svoje borbe i odluke. O tome bi najbolje trebalo da porazgovaraš sa njim i sigurna sam da će on u jednom momentu pričati na tu temu – istakla je Jelena za Kurir.

Podsetimo, Jelena je u razmaku od nedelju dana objavila dva albuma – “Alpha” i “Omega”, čime je pomerila granice domaćeg šoubiznisa.

 sd.rs