Početna Vijesti Sve je počelo kad je ispred parkirao Maseratija: Nebojšu su ubili na...

Sve je počelo kad je ispred parkirao Maseratija: Nebojšu su ubili na sestrinoj vjeridbi, mogući motivi su brutalni

Nebojša Milenković (25) iz sela Stubal kod Kraljeva pretučen je nasmrt u noći između 21. i 22. avgusta 2021. godine kada je grupa muškaraca napala njega i njegovog brata na porodičnoj proslavi, upriličenoj povodom vjeridbe njihove sestre.

Za njegovo ubistvo optužen je M.M.(39) iz Kraljeva, koji je Nebojši nanio više udaraca po glavi zbog kojih je nesrećni mladić bez svijesti najprije hitno prebačen u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu, a potom i u kragujevački Kliničko bolnički centar gdje je preminuo.

O razlozima sukoba koji je doveo do tragičnih posljedica i poslije godinu dana se samo nagađa. Prema priči mještana sve se, pod uticajem alkohola, dogodilo zbog jedne djevojke. Najprije je, navodno, zbog nje brat nastradalog mladića ušao u konflikt sa drugim gostima, a potom je Nebojša pokušao da ga zaštiti.

Mladići su izašli ispred ugostiteljskog objekta i tamo je počela ozbiljna tuča kada su M.M. i još četvorica napala Nebojšu i njegovog brata. Nadzorne kamere snimile su samo početak tuče, a ono što nije zabilježeno je kako je Nebojša mučki prebijen i kako je zadobio povrede od kojih je kasnije preminuo.

Njegova porodica opisala ga je kao dobrog momka koji nikada sebi ne bi dozvolio da provocira i započne tuču, a Nebojšina baka ispričala je da je tuča možda započeta zbog automobila marke “maserati” koji je njen unuk vozio.

– Ubio mi je unuka zbog kola – rekla je tada medijima Milka, baka pretučenog Nebojše mladića i ispričala detalje užasa.

– Taj koji mi je ubio unuka i moj Nebojša se nisu poznavali. Udavala se sestra od njegovog rođenog strica, to nam je baš bliska rodbina. Nikog drugog iz sela osim nas nisu ni zvali na proslavu. Taj koji mi je ubio unuka je kum od njenog vjerenika. Njegovo društvo ga je tuklo. Sve je počelo kada su vidjeli da je ispred kuće parkirao “maseratija” – kaže baka i objašnjava da su joj unuke sve vrijeme provocirali.

Inače, Nebojšini roditelji i njegov brat Nikola žive i rade u Švajcarskoj, dok je ubijeni rastao upravo sa baka Milkom.

– Taj M. M. je počeo da provocira mog Nebojšu, vikao mu je:”Šta je, šta si dovezao taj auto, hoćeš da pokažeš koliko para imaš? Hoćeš svima da nam pokažeš šta imaš” – ispričala je ona.

Izvor: Kurir