Početna Vijesti SUROVA IGRA SUDBINE S NIZAMOM HEĆIMOVIĆ! Zbog ovog detalja, roditelji žrtve monstruma...

SUROVA IGRA SUDBINE S NIZAMOM HEĆIMOVIĆ! Zbog ovog detalja, roditelji žrtve monstruma iz Gradačca ne smiju da izađu iz kuće

Porodica monstruozno ubijene Nizame Hećimović ne može da povjeruje da njihove kćerke više nema. U Gradačcu je zavladao muk od kada je trostruki ubica Nermin Sulejmanović njihov grad zavio u crno.

Do danas, Nizamini roditelji nisu se oglašavali, a prema rečima njihove rođake, oni se nalaze u jako lošem stanju. Kako kaže, kada dođe vrijeme, oglasiće se.

– Ne jedemo, ne pijemo, ne spavamo. Teško nam je. Pod tabletama smo. Nismo još prihvatili da Nizame nema. Puno toga što je objavljeno je laž. Kad dođe vreme daćemo izjavu kao porodica – rekla je rođaka.

Prošlo je šedam dana od sahrane monstruozno ubijene Nize, kako su je prijatelji od milja zvali. Njeno tijelo pokopano je preko puta njenog porodičnog doma na lokalnom groblju, a kako je ispričala rođaka porodice Hećimović, roditelji kada god izađu u dvorište gledaju na kćerkin grob.

– Otac Nusret je došao iz Njemačke čim je čuo šta se dogodilo, a mama Suada, već ionako bolesna, slomljena je od bola. Čim izađu u dvorište gledaju u grob svoje kćeri jer im se groblje nalazi odmah preko puta. Na grobu je mnoštvo već uvenulog cvijeća. Cijelo naselje Mionica oplakuje njenu žrtvu i svi Nermina Sulejmanovića nazivaju monstrumom – rekla je rođaka.

Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović (38), a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici. On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta prije nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa (55) i Denisa Ondera (23). U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

novi.ba