Početna Vijesti DJECA SU VRIŠTALA KADA SU GA UGLEDALA KRVAVOG Gradačanka progovorila o monstrumu...

DJECA SU VRIŠTALA KADA SU GA UGLEDALA KRVAVOG Gradačanka progovorila o monstrumu i Nizami: Svaku bivšu je tukao, a majku maltretirao

Nermin Sulejmanović ubio je suprugu Nizamu Hećimović u vikendici u prenosu uživo na društvenim mrežama, a potom oca i sina Džengiza i Denisa Ondera koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu.

Bosnu i Hercegovinu zavila je u crno velika tragedija koja se desila u Gradačcu, a kojoj je svjedočilo oko 15.000 ljudi koji su pratili kako monstrum Nermin Sulejmanović snima ubistvo svoje nevjenčane supruge uživo na Instagramu dok njegovo devetomjesečno dijete plače u lokvi krvi.

On je nakon toga, prema dosadašnjim saznanjima iz istrage, sjeo u svoj automobil i krenuo prema centru Gradačca, s namjerom da nastavi sa svojom, kasnije će se ispostaviti, krvavom osvetom.

„Ušao je u kafić krvav, go do pasa sa pištoljem u ruci i razgledao. Djeca se uplašila počela da vrište kad su ga takvog ugledala. Valjda nije našao koga je tu tražio i izašao je“, priča na početku razgovora sagovornica iz Gradačca.

„Meni je prije nekoliko dana kad sam ga srela rekao „hajde da se slikamo da imamo za instagram, ako umre neko od nas“. Meni je to sad ostalo u glavi… Vjerujte mi, znam puno ljudi, ali ovakav mozak i glavu nikad nisam srela. Iza svake njegove riječi uvijek stoji nešto. Svaku svoju bivšu je tukao. Nizamu varao okolo, a ona sve opraštala… Govorila je „biće on dobar, samo da se malo sabere“. Eto prijavila ga, ali je povukla tu prijavu jer je vidjela da je nema ko zaštiti”, između ostalog, ispričala je sagovornica Senzacije.

Ona dodaje i da je svaku svoju bivšu djevojku tukao, a majku često maltretirao.

POGLEDAJTE VIDEO: