Početna Vijesti OVO JE VASPITAČICA NA ČIJE AUTOMOBILE JE BAČENA BOMBA: Komšije tvrde da...

OVO JE VASPITAČICA NA ČIJE AUTOMOBILE JE BAČENA BOMBA: Komšije tvrde da je fina! Evo čime joj se muž bavi (FOTO)

Eksplozija bombe koja je totalno uništila vozila marke “reno twingo” i auto koji se u tom momentu nalazio pored njega marke “mercedes”, dogodila se u ponedeljak oko pola tri ujutru, a pored automobila je pronađena “kašika” od ručne bombe.

Vlasnica oba vozila je M.M. (39), vaspitačica u vrtiću, dok je njen suprug S.M. vlasnik ambulante za fizikalnu terapiju.

– Moj sin je čuo kada je bomba eksplodirala i izašao je da ponudi pomoć, ali se policija brzo pojavila. Cela ulica je bila puna vozila pod rotacijom. Ja ih ne poznajem mnogo, ali deluju mi kao jako fina porodica – kaže za Kurir jedna od komšinica oštećenih.

Naime kako komšije dodaju, oni su veoma porodični ljudi i nisu imali situacije gde su se neprikladno ponašali ili bilo šta što bi ih navelo da pomisle da bi neko hteo da im naudi.

Bomba je podmetnuta direktno ispod auta koji se nalazi ispod terase porodice, dok okolo nije bilo parkiranih tuđih vozila.

Policija radi na otkrivanju motiva i na identifikaciji osobe koja je bacila bombu.

Podsetimo, M.M. kada je davala izjavu policiji, naglasila je kako joj niko nije pretio i kako ne zna razlog koji je mogao nekoga da navede na ovo.

Suprug vlasnice vozila S.M. nije hteo da komentariše trenutnu situaciju.

Policija dalje nastavlja uviđaj.

(Kurir.rs)